Duhovna bitja

Vilinska sporočila za uresničitev blaginje

cž, snč
24. 6. 2017, 17.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

Le kaj imajo vile skupnega z obiljem? To so vedeli do zdaj le redki, a čas je, da ta resnica zadoni: vile so glavne ustvarjalke obilja na planetu Zemlja.

arhiv Svet24
Tokratna sporočila so navdihnila ena izmed najčistejših duhovnih bitij, ki delajo z nami na planetu Zemlja

One so tiste, ki šepetajo drevesom, da obrodijo sadove, skrbijo, da voda teče, in ustvarjajo vse čudovite mavrice. Vsak cekin, vsa hrana, vsa toplota so posledice delovanja pridnih vil, ki znajo z vsakim zamahom svojih kril ustvariti obilje.

Večje ideje bodo potrebovale več nege, a bodo prinesle tudi več obilja.

Skrbijo za neskončno obilje, ki ga premore naša izjemna narava. In če želite, vam lahko pomagajo poskrbeti tudi za to, da boste vi prejeli obilje, ki ga potrebujete. Kajti vile želijo, da je njihov svet poln in bogat. In vi ste del njihovega sveta. Zato vam pošiljajo sporočila, kako uresničiti svoje ideje in zaživeti v blagostanju.

Sajenje

PRAVILO
V naravi lahko vsaka stvar samo raste ali pa propada. Samo ti dve možnosti sta. In če boste idejo negovali, bo rasla. V nasprotnem primeru bo seveda propadala. Odločitev, kaj bo z njo, je vaša.

Nobena stvar na tem planetu ne more obstajati, če ni na neki način povezana z njim. Tudi vaše ideje ne. Zato raziščite možnosti, ki jih imate v svojem življenju, in izberite najugodnejša »tla«, v katera boste posadili svoje ideje. In tako kot obstaja več vrst prsti v naravi, obstaja več vrst prsti v vaših življenjih. Poglejte, katero potrebujejo vaše sanje, nato pa izkopljite luknjo in jih zagrebite vanje. Tako jim boste dali možnost, da lahko preživijo na tem planetu. Poglejte, katera poslovna orodja in načini so najprimernejši za vašo idejo.

Negovanje

Niti ena bilka na velikem travniku ne more preživeti brez nege. In vile to vedo zelo dobro. Zato jo ves čas skrbno negujejo – zjutraj jo umijejo z jutranjo roso, nato ogrejejo s sončno svetlobo, čez dan zalijejo s svežim dežjem in zvečer umirijo s sojem zvezd. Vaša ideja je ta travna bilka. Če želite, da bo preživela in pokazala svoje kvalitete, morate skrbeti zanjo, se ji posvetiti in ugotoviti, kaj potrebuje. Namenite ji čas, energijo, pozornost, denar, upanje ... Potrudite se, da bo rasla, sicer bo začela propadati.

Profimedia
Veliko drevo posrka veliko vode, a prav tako obrodi veliko sadežev. Nikar ne bodite skromni pri negovanju svojih idej.

Spreminjanje

Če ste idejo ustvarili, potem imate v svojih rokah tudi vse potrebno, da bo rasla.

Narava je mojstrica evolucije. In to morate postati tudi vi. Vaša ideja je lahko fantastična danes. A če se okoliščine jutri spremenijo, lahko postane neustrezna. Edini način, da neka ideja obstane v tem nenehno spreminjajočem se svetu, je ta, da se ves čas prilagaja in spreminja tudi ideja. Dovolite vilinskemu vetru, da prezrači vaše življenje, da odstrani stare stvari in prinese nove. Nato pa se potrudite, da se z njim spremeni tudi vaša ideja. Nenehno jo nadgrajujte, odstranjujte dele, ki ne delujejo več, in priklapljajte nove …

Profimedia
Prizemljitev je nujna – tudi ptice, ki jadrajo po nebu, vsake toliko časa pristanejo, da si odpočijejo in se nahranijo.

Držanje skupaj

S PRAVO VERO OŽIVI PRAV VSE
Kot kreatorji svojih idej morate biti prvi, ki verjamete vanje – kot je mojster Pepe verjel, da bo lesena lutka postala živa ... In Ostržek je oživel.

Simbioza je eden izmed glavnih načinov, kako narava dosega svoje. S tem, ko sodeluje med seboj, imajo korist vsi. Samo poglejte na primer gozdne živali in drevesa: drevesa živalim nudijo zaščito, zavetje in hrano, one pa s svojimi iztrebki gnojijo tla, ki pomagajo drevesom rasti. Narava deluje z roko v roki. In tako moramo delovati tudi ljudje. Smo enakovreden del narave in s tega vidika se človek od srne ne razlikuje popolnoma nič. Potrebujemo naravo in narava potrebuje nas. Zato je čas, da se primemo za roke.

Vera

Včasih se nam zdi, da ne moremo ničesar nadzorovati. Ne vemo, kaj bo prinesel jutrišnji dan. Nihče nam ne more dati nobene garancije. Zato je narava ustvarila eterični element, ki ga vile razumejo z vsem svojim srcem. Ta element poskrbi, da se vsaka žival zjutraj prebudi z vedenjem, da bo ta dan našla hrano zase. Ta element poskrbi, da vsako jutro posije sonce … ta element je vera, da se vse dogaja po pravem načrtu, da je vse tako, kot mora biti. Vera je nevidno gorivo, s katerim vile ohranjajo ogenj narave. In potrebujete jo tudi vi in vaše ideje.