Zanimivosti

Morate ga imeti: sesa in mokro briše!

Oglasno sporočilo
20. 12. 2016, 13.35
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Galaxy Suzuka Aqua je edini robotski sesalnik, ki z edinstveno tehnologijo tla mokro pobriše in nato talno površino s toplim zrakom posuši.

Nepogrešljiv v vašem gospodinjstvu!
V hitrem načinu današnjega načina življenja imamo vedno manj časa zase, za svojo družino, prijatelje, sorodnike. Še dobro , da so nam na voljo pomočniki, ki opravijo nekaj gospodinjskega dela namesto nas. Eden izmed takšnih je tudi ROBOTSKI SESALNIK Galaxy Suzuka Aqua, ki vas bo povsem očaral!

Ko sesanje preprosto ni več dovolj!
Tehnologija in razvoj je na področju robotskih sesalnikov zelo napredovala. Slovenski trg je preplavljen z bolj ali manj kvalitetnimi robotskimi sesalniki, ki nudijo samo sesanje. V zadnjem času pa je že moč dobiti tudi različice, ki imajo dodan vodni rezervoar, zato lahko po želji tla tudi mokro obrišejo.

Galaxy Suzuka Aqua: tla tudi mokro obriše
Želite tla ne samo sesati ampak tudi mokro obrisati? Se želite se resnično popolnoma znebiti mikro prahu in alergenov? NAJNOVEJŠI robotski sesalnik Galaxy Suzuka Aqua, vam trenutno kot edini robotski sesalnik hkrati pred sabo sesa, za sabo pa mokro briše, kar mu omogoča snemljivi rezervoar z vodo. 

ZAKAJ je Galaxy Suzuka Aqua daleč pred klasičnimi robotskimi sesalniki, ki samo sesajo?

1. Nudi dve vrsti sesanja in sicer klasično krtačno sesanje in vakuumsko turbinsko sesanje – to mu omogočata dve različni šobi . Če boste sesali preproge, tapison, itison …. vstavite šobo s krtačo, ker boste tako posesali in skrtačili talno podlago, če pa imate gladka tla vstavite vakuumsko šobo, ki vam s turbinsko močjo posesa smeti, prah …, še posebej pa je ta šoba primerna za sesanje živalskih dlak, ki se v tem primeru nimajo kam naviti, zato ni nadležnega čiščenja krtače in ležajev. Vakuumska šoba vam posesa tudi preproge, tapisone , itisone …, le skrtači vam jih ne.

2. Če robotskemu sesalniku Galaxy Suzuka Aqua dodate rezervoar za vodo, bo robot pred sabo sesal, za sabo pa mokro brisal. Snemljivi vodni rezervoar preko treh kapalnih točk enakomerno z vodo oskrbuje veliko brisalno krpo, da je le-ta ravno prav mokra za učinkovito brisanje. 

3. Poganja ga trpežna polnilna 2150 mAh litionska baterija, z eno polnitvijo deluje od 80 do 120 minut, čas polnjenja je manj kot 120 minut.

4. Posesane smeti in prah shrani v zabojnik za smeti, ki ima vgrajen 3-slojni HEPA filter, zato zadrži delce večje od 0,3 mikrone oziroma do 99,5% .

5. Na daljinskem upravljalniku lahko izberete avtomatski način čiščenja, točkovni za intenzivno čiščenje določenega mesta, cikcak čiščenje, čiščenje ob robovih, čiščenje kotov , časovna nastavitev vklopa in začetka čiščenja za vsak dan posebej. 

Več o robotskem sesalniku si preberite TUKAJ