Bizarno

Teorija zarote: Hillary Clinton uporablja dvojnico

R.T.
13. 9. 2016, 19.34
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Vedno na preži so teoretiki zarote odkrili novo kost za glodanje: predsedniško kandidatko Hillary Clinton.

Reuters
Da bi imela dvojnico? Nekateri so prepričani, da je kaj takega povsem verjetno.

Na družbenih omrežjih tako že krožijo fotografije domnevnih »fizičnih razlik« v pojavi Hillary Clinton, ko se je ta po ovekovečenem »trenutku šibkosti« prikazala na vratih domovanja hčerke Chelsee Clinton.

Naj vam osvežimo spomin: Clintonova je skupaj z drugimi politiki in Donaldom Trumpom stala uro in pol pri Svetovnem trgovinskem centru na jugu Manhattna, kjer je potekala slovesnost v spomin na žrtve terorističnih napadov 11. septembra 2001. Nato je nenadoma odšla v neznano in se pojavila spet dve uri kasneje pred stanovanjem svoje hčerke Chelsee na Manhattnu.

Sporne razlike

Lažna (levo) in prava Hillary (desno)

Nos prave Hillary (desno) in njene "dvojnice" (levo)

Nekateri so prepričani, da je iz stanovanja prišla njena dvojnica in ne prava Hillary. Posebej sporna naj bi bila drugačen nos in kazalec, ki da je po čudežu prerasel prstanec (Hillary naj bi sicer imela daljši prstanec).

Njena kampanja je sicer sporočila, da so pri nekdanji državni sekretarki Clintonovi v petek ugotovili pljučnice. Zdravniki so ji priporočili več počitka.

Napadi kašlja

Igranje skrivalnic z javnostjo, ki je Clintonovo doslej po nepotrebnem stalo veliko političnih točk, se je končalo s poročilom osebne zdravnice Lise Bardack, ki je dejala, da je demokratsko predsedniško kandidatko pregledala v petek zaradi napadov kašlja. Te napade so lahko videli vsi, saj jih je posnela kamera, Clintonova pa se je pošalila, da je vedno tako, ko pomisli na Trumpa.

Med pregledom je zdravnica odkrila pljučnico in predpisala antibiotike ter počitek, ki pa ga je sredi predsedniške kampanje težko najti in Clintonova je v nedeljo šla do WTC, kjer se je po besedah zdravnice pregrela in dehidrirala.

Clintonovo so z Manhattna odpeljali v okrožje Westchester domov v Chappaquo, kjer se je odločila, da bo poslušala zdravniške nasvete.