Nenavadno

VIDEO: NLP vohunil za otroki

ud
20. 8. 2016, 11.10
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Neverjetni posnetki so pred kratkim prišli v javnost iz Tennesseeja, ZDA. Skupina otrok se je igrala pred hišo, ko so opazili nenavaden objekt na nebu. Takoj so stekli po kamero, medtem pa je NLP-plovilo v tišini lebdelo nad sosesko.

pr
Skupina otrok se je le igrala na vrtu, ko je zagledala NLP.

Ali so otroci uporabljali NLP-detektor ali kakršenkoli drug način za priklic takšnih aktivnosti ali so bili samo na pravem kraju ob pravem času? V Knoxvillu v Tennesseeju so opazili že na stotine takšnih čudnih naprav (NLP-jev) oziroma pojavov in najnovejši med njimi je prava konkurenca prejšnjim.

11 srečanj z NLP-ji je bilo v Tennesseeju samo v avgustu. 

OTROCI

Skupina otrok, ki se je le igrala na vrtu, je posnela prav fascinanten video. Po pričakovanjih je bila celotna soseska v šoku. Otroci so povedali, da se je objekt kar naenkrat od nikoder pojavil na nebu. Hitro so stekli v hišo, da bi pojav opisali svoji materi, eden izmed njih pa je pograbil kamero in stekel nazaj na vrt, da bi celoten dogodek posnel. A kot da samo videnje NLP-ja ni dovolj grozljivo, zgodba postane še bolj čudna. 

VOHUNJENJE

Kot mnogi prestrašeni otroci je tudi ta poklical mamo, ko je opazil NLP. Nato pa se je vse skupaj odvijalo kot v filmu. Na posnetku je videti, kot da je NLP čisto na miru, dokler otrok ne pokliče svoje mame. V trenutku se NLP prične pomikati nazaj, kot da bi otroka slišal, nato pa v nekaj sekundah plovilo izgine na temno modrem nebu. Potem se na posnetku sliši samo še, kako panični fant ugasne kamero.

Zakaj so bili ti fantje tarča vohunskih Nezemljanov, je nejasno. In sploh, ali so bili to Nezemljani ali je bilo to delo človeka? Najbolje, da ocenite kar sami.