Zanimivosti

Tjaša Železnik razkrila dolgo varovano skrivnost ...

Promocijsko gradivo
1. 4. 2016, 14.15
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Igralka je končno razkrila, kako ji uspe ohranjati mladostni videz!

Arhiv revije Avenija
Tjaša Železnik

Igralka Tjaša Železnik, ki je vedno brezhibna, nam je zaupala skrivnost, ki jo je varovala zelo dolgo časa. Njena skrivnost je v čudežni 4D kremi s hialuronom, ki skrbi, da je igralka vedno popolna. "Pogosto sem na očeh medijev, zato želim ohraniti svoj mladosten videz. Pri tem prisegam na Lux-Factor 4D Hyaluron kremo. Že po dveh tednih uporabe sem opazila razliko. Koža je bila takoj lepša in bolj gladka. Gubice so postale nekako manj opazne, kot da bi jih krema zapolnila in zgladila. In na splošno, moram reči, da je koža bolj sijoča in sveža. Včasih se mi zdi, kot da sem se pomladila za nekaj let. 4D kremo s hialuronom vsekakor priporočam vsem ženskam."

Kaj je skrivnost kreme, ki jo uporablja Tjaša?
Lux-Factor patentirana formula 4D HYALURON je profesionalna klinično preizkušena terapija proti gubam in staranju kože. Gre za najučinkovitejšo in obenem varno formulo proti gubam, ki je primerna za vse tipe kože, na katerih opazimo globoke in izrazne gube ter tanke linije. Idealna kombinacija 100 % naravne hialuronske kisline in senzacionalne 4D ANTI-WRINKLE formule proti gubicam zagotavlja, da je Lux-Factor 4D HYALURON krema varna in dokazano učinkovita terapija proti gubam. S klinično in dermatološko testirano formulo se Lux-Factor 4D HYALURON krema uvršča med najučinkovitejše inovacije v kozmetični industriji za zmanjševanje gub in preprečevanje staranja kože.

Vse učinkovine patentirane LUX-FACTOR 4D HYALURON formule so klinično testirane. Dokazano deluje na zmanjšanje gub, kar potrjujejo strokovnjaki in farmacevti.
Kremo priporoča tudi Nina Šurbek Fošnarič, mag. farmacije: "Kot strokovnjakinja mag. farmacije strankam po 30. letu za zmanjšanje gub in sijoč videz kože svetujem Lux-Factorjevo kremo 4D Hyaluron s 100 % naravno hialuronsko kislino. Naravna patentirana 4D formula proti gubam v Lux-Factorjevi kremi omogoča intenziven prenos učinkovin v kožo, tudi v globlje plasti. Zato so tako globoke kot izrazne gube že po prvem nanosu očitno zmanjšane. Ob redni uporabi je izboljšan tonus kože, koža pa lepo zglajena. Lux-Factorjeva krema 4D Hyaluron je klinično testirana in ima ustrezne certifikate ter ne povzroča neželenih stranskih učinkov. Tudi sama za nego obraza uporabljam izključno Lux-Factorjevo kremo 4D Hyaluron in jo toplo priporočam vsem, ki si želite zdrav in mladosten videz kože."

To odlično alternativo invazivnim posegom lahko kupite po promocijski ceni z več kot 50 odstotki popusta, samo na www.lux-factor.com.