Zanimivosti

Gasilci deklico rešili iz zaprtega vrtca, kjer so jo vzgojiteljice pozabile

mv
25. 10. 2015, 17.37
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Iz Chicaga prihaja dramatična zgodba o reševanju nekajletne deklice, ki so jo vzgojiteljice pomotoma zaklenile v vrtec in odšle. Našel jo je šele njen pokirani oče, ki je na pomoč poklical gasilce, ki so sledili obupanemu glasku otroka in ga našli v temi na hodniku vrtca.

youtube

»Po hčerko sem prišel vsaj 15 minut pred zaprtjem vrtca in zgrožen opazil, da je zaklenjeno ter, da so že vsi odšli. Ni mi bilo jasno, kjer je moja hči, nato sem z druge strani vrat zaslišal glasove in zgrožen ugotovil, da je moja hčerka še v prostoru,« se grozljivega popoldneva spominja Cronelius Jones, ki je takoj poklical gasilce, ki so mu pomagali odpreti vrata.

»Prizor, ki nas je čakal, mi je zaledenel kri v žilah. Moja hčerka je sedela sredi temnega hodnika in jokala,« je povedal očka, ki še zdaj ne razume, kako so lahko vzgojiteljice pozabila na njegovo hči in kar odšle.

»Bile smo prepričane, da je Journee le ena od igrač. Lutk, ki jih imamo v vrtcu,« je razložila predstojnica vrtca in s tem še bolj šokirala starša deklice, ki že resno razmišljata o tožbi, saj se bojita, bo imela njuna Journee zaradi stresne izkušnje kasneje težave.

youtube