Zanimivosti

Horoskop za petek, 12.6.

N.N.
12. 6. 2015, 07.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Arhiv Svet24

OVEN – Mogoče je, da boste naredili nekaj začetniških napak. Le raztreseno kimate z glavo in upate, da boste dobili še nekaj časa na voljo, kar se bo tudi zgodilo. 
BIK – Ni vsaka sprememba dobrodošla, premislite tudi o tem, kaj boste dobili v zameno, in ne bodite tako prepričani o svojem prav. Ne prenesete oseb, ki le veliko govorijo in ne storijo ničesar. 
DVOJČKA – Bodite pazljivejši, saj niso vsi pripravljeni razumeti vaših muh in napetosti. Ne dovolite, da bi se spet prepirali tako doma kot v službi. Včasih morate popustiti. 
RAK – Storite več glede vprašanja, ki vas skrbi že dlje časa. Tokrat se vsekakor morate prilagoditi in povedati svoje, saj bo le tako več razumevanja bližnjih. 
LEV – Energija današnjega dne bo zahtevna, saj vas vodi v lastne globine in vas spodbuja, da se spoprijemate s svojo negativnostjo. Bolj kot bo vaše srce odprto za težave drugih, lažje bo preživeti. 
DEVICA – Veliko vaše pozornosti bo na poslovnem področju. Kljub zelo intenzivni energiji in notranji napetosti je lahko čas, ki je pred vami, če boste malo bolj zbrani, zelo učinkovit. 
TEHTNICA – Nekdo vas bo podprl in že to bo za vas vir dobrega počutja. Vztrajajte do konca in se nikar ne ustavite na sredi poti. Popazite le na zdravje, posebno zavarujte želodec. 
ŠKORPIJON – Vsega se lahko lotite samostojno, saj so vzpostavljeni najpomembnejši pogoji, posebno če vas mika nova dejavnost ali se odpravljate nekam, kjer vas čaka nekaj zanimivih sogovornikov. 
STRELEC – Največ napetosti bo na zasebnem področju, hkrati bo tam tudi največ možnosti za spremembe. Idealen dan za čiščenje in odstranjevanje neuporabnih stvari iz doma. 
KOZOROG – Veliko stvari bi radi opravili po svoje, toda na ta način se le vrtite v začaranem krogu. Bližnjic še nekaj časa ne bo. Morate se veliko bolj potruditi in prisluhniti. 
VODNAR – Nekompromisni boste usmerjeni k uresničevanju lastnih želja. Na zasebnem področju vam bo dana priložnost poglobiti odnose. Toda ne bo šlo brez potrpežljivosti. 
RIBI – Čaka vas učinkovit dan, ko boste nekoliko močneje čutili tok, kam je treba iti in kaj je treba narediti. Intenzivnost energije, ki jo boste vložili v delo, bo močna