Zanimivosti

Horoskop za ponedeljek, 2.3.2015

G.G.
2. 3. 2015, 07.15
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Dobra karma

OVEN – Uspelo vam bo v pogovoru z nekom, ki vas že nekaj časa vznemirja, saj bosta oba končno pripravljena najti rešitev. Ujeli boste trenutek, ko bosta na enaki valovni dolžini. 
BIK – Poslovne obveznosti bodo zahtevne, nihče se ne bo ponudil za pomoč. Bodite pripravljeni na manjši kompromis v okviru družine, ki bo prinesel novo svežino v odnose.
DVOJČKA – Poslovno področje bo vsebovalo nekaj stresa. Nepričakovane spremembe vas lahko vržejo s tira. Mirno zaplujte skozi njih, povežite se s prijatelji in bo dan veliko lepši.
RAK – Danes bo vse odvisno od prvega vtisa, tudi v zvezi s financami. Opravka imate z nekom, ki vam je naklonjen, zato bo dovolj le en majhen korak na poti k spremembi.
LEV – Pokazali boste veliko pripravljenosti, nato se boste prilagodili določeni situaciji, ki je za vas pomembna. Sodelavci vas bodo prepričevali, da v nečem popustite, saj bodo vaše zahteve neuresničljive.
DEVICA – Novice prebujajo vaš optimizem in željo, da se za nekaj borite po svojih najboljših močeh. Za nove podvige boste potrebovali veliko energije, zato poskrbite za dovolj gibanja.
TEHTNICA – Težko boste delovali v skladu s svojim ritmom, odgovarjalo vam bo bolj površinsko dogajanje. Povežite se s prijatelji, mogoče se boste tam počutili bolj pozitivno.
ŠKORPIJON – Z nečim se ne morete sprijazniti, zato boste ubrali napačen pristop in zadeve še bolj zapletli. Ljubezen bo bolj v ozadju, kar vas tokrat niti ne bo motilo.
STRELEC – Imeli boste zanimive ideje, vendar jih zaradi prevelike vznemirjenosti ne boste mogli uresničiti. Trudite se delovati nekoliko bolj mirno, v nasprotnem primeru sledijo konflikti.
KOZOROG – Vse, kar se je pred kratkim zapletlo, se lahko reši, vendar brez prevelikih pritiskov, s pravimi besedami in v pravem trenutku. Vse je v vaših rokah, zato ni razlogov, da bi čakali.
VODNAR – Prijateljem boste izjemno veliko pomenili in poskušali vas bodo prepričati, da k določeni situaciji pristopite drugače. Če bo šlo za pomembne odločitve, jih poskusite upoštevati. 
RIBI – Razveselilo vas bo povabilo, ki bo drugačno od povprečja. Potrudite se po najboljših močeh, imate priložnost končati nekaj, kar se je zavleklo in vas še vedno obremenjuje.