Zanimivosti

Horoskop za torek, 17. 2.

R.T.
17. 2. 2015, 07.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Dobra karma

OVEN - Intenzivnost energije, ki jo boste vložili v delo, bo omogočila, da boste začutili zadovoljstvo. Nikar ne bodite nepotrpežljivi in kritični do ljudi, ki bodo vse skupaj doživljali kot breme.

BIK - Medosebni odnosi bodo neusklajeni, kar vas bo vznemirjalo. Ne boste se želeli prilagajati drugim in ne boste motivirani za napredek. Svoje današnje obveznosti boste težko opravljali. 

DVOJČKA - Opravili ste veliko dela, a vseeno imate občutek, da vam je ostalo še nekaj, na kar ste pozabili. Nikar se ne obremenjujte več z nepomembnimi podrobnostmi.

RAK - Danes boste lahko začeli uresničevati vse, za kar prej niste imeli možnosti. Načrti in poslovanje s tujino bodo prava izbira za vas. Prihaja trenutek, ki ste ga dolgo čakali. 

LEV - Zapostavljate ljubezensko področje, kar partnerju ne bo najbolj všeč, saj hrepeni po vaši družbi. Po drugi strani pa boste neverjetno neodločni glede potovanja ali selitve. 

DEVICA - Današnji dan bo izzivalen, zgodile se bodo pomembne stvari na področju ljubezenskih odnosov. Ne zaključujte še in se ne odločajte samo na podlagi čustev. 

TEHTNICA - V ljubezni lahko prevzamete glavno besedo. To vam bo dalo veliko zagona tudi za preostala področja, kjer ste v zadnjem času malce zaspali na lovorikah. 

ŠKORPIJON - Danes boste nekoliko negotovi, zato pazite, da se ne bi zanašali na napačne dogodke. Čutite, da nekomu ne bi smeli zaupati, čeprav ne veste pravega razloga.

STRELEC - Na pomembnem srečanju boste manj zadržani kot običajno. Prepričani boste o svojem prav, kar bo okolico nekoliko presenetilo. Glede čustev preveč nihate.

KOZOROG - Močnejši ste, kot se zavedate, vaša moč prihaja iz vaše odprtosti in prilagodljivosti. Skozi soočanje s svojimi negativnostmi se boste končno pomaknili stopničko višje.

VODNAR - Previdni bodite v odnosih s starejšimi, saj vas ne bodo razumeli na pravi način. Ne skrbite, če se boste morali znajti kar sami in poskrbeti, da bo vse tako, kot je treba.

RIBI - Imate občutek, da so vas doletele vse stvari, ki vas vznemirjajo. Na poslovnem področju pričakujte nekaj nesporazumov, še posebno če se niste najbolj vajeni prilagajati.