Zanimivosti

Ko jo pošlje, se mu vedno dvigne!

T.P.
8. 2. 2015, 17.55
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Vsaka zveza sčasoma zapade v monotonijo, zato je obvezno treba ukrepati, še preden strast v odnosu popolnoma ugasne. Seksi sporočilca so odlična rešitev.

Na osnovi raziskave, v kateri je sodelovalo 1.000 ljudi, s pomočjo seksi sporočil vrača strast v zvezo kar 38 odstotkov žensk in 32 odstotkov moških.

Povečajte seksualno napetost

Počasno stopnjevanje seksualne napetosti vodi k še večjim užitkom, trdijo seksualni terapevti. Povejte partnerju vse, kar bi radi počeli z njim in kar si želite, da bi on počel z vami. Začnete lahko z besedami: »Ne morem nehati misliti nate. Rada bi čutila tvoje mehke ustnice na sebi.« To ga bo tako razvnelo, da bo odhitel domov takoj, ko bo mogoče.

Bodite skrivnostni

V vročih sporočilcih morate obdržati kanček skrivnostnosti, kar pomeni, da ne smete že na začetku razkriti, kaj vse boste ponudili svoji lepši polovici. Dajte mu vedeti, da nosite nekaj rdečega in čipkastega, ostalo pa prepustite njegovi domišljiji.

Napišite mu, kako vas vznemirja

Pri seksi sporočilih je zelo pomembna tudi povratna informacija. Zato partnerju, s katerim si dopisujete, vedno odgovarjajte v zapeljivem tonu. Napišete mu lahko, da vas spravlja ob pamet in da komaj čakate, da ga vidite.

Pazite s fotografijami

Vizualni dražljaji moške vzburjajo bolj kot kateri koli drugi, zato verjemite, da bodo vašega partnerja vroče fotografije zagotovo povsem obnorele. Toda pozor! Ne priporočamo vam, da pošiljate fotografije, na katerih se vidi vaš obraz, saj nikoli ne veste, kje bi lahko končale. Namesto tega raje pošljite fotografije seksi spodnjega perila ali visokih petk, ki jih nameravate nositi v vaši igri zapeljevanja.