Zanimivosti

Bi kupili Beckhamov razbiti avto na ebayu?

uk
20. 1. 2015, 08.49
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Slavni nogometaš David Beckham je že pred časom razbil 80.000 funtov (približno 104.000 evrov) vreden audi RS6. Nesreča je bila pred približno sedmimi tedni, avtomobil pa je bil popolnoma uničen.

Nogometaš je imel nesrečo, ko je pobral svojega petnajstletnega sina na treningu pri Arsenalu v Londonu. Na srečo nihče ni bil huje poškodovan, Beckham naj bi si le nekoliko poškodoval ramo. Zdaj pa eden od britanskih prodajalcev avtomobil prodaja v ameriški spletni prodajalni Ebay.

In za zdaj je cena postavljena na približno polovico tiste, ki je je bil avtomobil vreden, ko je bil nov. Priloženo besedilo opisuje avtomobil kot nekdanje vozilo slavnega Davida Beckhama, cena pa je 42.995 funtov (56.141 evrov).

Avtomobil je bil sicer v nesreči tako močno poškodovan, da ga je zavarovalnica ocenila za odpis. A seveda prodajalci ne bodo kar tako zavrgli nečesa, kar je pripadalo takšni legendi, kot je Beckham. Prodajalec, ki naj bi bil iz Halifaxa v zahodnem Yorkshiru, je avtomobil opisal kot izjemno zaželen športni avto. Kot kaže, avtomobila niso obnavljali, saj so na njem še zmeraj vidne posledice nesreče. Avtomobil ima precej vdrtin, poškodovana vrata na voznikovi strani in uničeno vzmetenje.

Zapisano je tudi, da ima avtomobil le 3000 prevoženih milj (4800 kilometrov) in posebna platišča. Poleg tega ima odličen zvočni sistem, usnjene sedeže in navigacijo. A glavna privlačnost je gotovo dejstvo, da je pripadal nogometašu, in prodajalec bo prav gotovo skoval precejšnji dobiček, saj je pričakovati, da bo cena še poskočila.