Zanimivosti

Horoskop za sredo, 14.1.2015

G.G.
14. 1. 2015, 07.03
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop!

Dobra karma

OVEN – Najbolje se boste počutili dopoldne, ko vam bo šlo od rok vse, česar se boste lotili. Zadovoljni boste tudi glede ljubezenskih dogovorov, ki so bili še pred časom nejasni.

BIK – Izogibajte se informacijam sumljivega izvora. Nekdo, ki poslovno sodeluje z vami, vam ne bo priskočil na pomoč, čeprav vas ogovarja z nasmehom na ustih.

DVOJČKA – Odlično se boste počutili, saj vas bodo spremljale čudovite energije. Dobili boste še eno ljubezensko priložnost, čeprav bo vse skupaj nekoliko nenavadno. 

RAK – Lahko ste pomirjeni, čeprav se vaše želje ne izpolnjujejo tako hitro, kot je kazalo pred časom. Ne zatiskajte si oči pred nečim, kar je čisto jasno in dorečeno.

LEV – Imate še nekaj manjših predsodkov, čeprav se trudite ustvariti drugačen vtis kot običajno. Na ljubezenskem področju nočete takoj razkriti vseh adutov, kar je trenutno odlična taktika.

DEVICA – Ljudje, ki jih boste srečevali, vam bodo s svojo prijaznostjo narisali nasmeh na obraz. Kombinacija planetov vam prinaša skrito moč in motivacijo, s katero se boste pomaknili naprej.

TEHTNICA – Trmo in upornost uporabite za to, da naredite korak naprej in prebijete nevidne blokade, ki so ovirale vaše aktivno sodelovanje. Ne razmišljajte toliko o napakah drugih.

ŠKORPIJON – Prijetno vam bo, še posebej če ste na začetku nove zgodbe. Tokrat vam niti za hip ne bo dolgčas. V ljubezni boste razpoloženi za tveganja in vznemirljive zgodbe.

STRELEC – Nekoga bi radi prepričali o nečem, kar naj bi bilo dobro za oba, toda posluha morda ne bo takoj. Zato boste še glasnejši kot običajno, kar nekomu ne bo všeč.

KOZOROG – Pomirite se, čeprav vam težave trkajo na vrata. Nadaljujejo se lahko manjše težave z zdravjem. Prisluhnite svojemu telesu in spoštujte meje svojih moči.

VODNAR – Današnji dan bo ugoden za načrtovanje prihodnosti in za korake na osebnem področju. Tveganje se vam bo tokrat izplačalo, a ne odločajte se nepremišljeno. 

RIBI – Spremembe, ki se bodo zgodile, vas bodo prisilile, da boste premislili o določenih življenjskih navadah, ki ne potekajo tako, kot bi želeli. Znašli se boste v časovni stiski.