Zanimivosti

Horoskop za ponedeljek, 12.1.2015

G.G.
12. 1. 2015, 07.27
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop!

Dobra karma

OVEN – Pričarajte si več dogajanja in nič več vam ne bo pretežko, saj ste na dobri poti, da čim prej dosežete svoje cilje. Pomembno je, da ostanete kreativni in osredotočeni na bistvo.

BIK – Na področju dela potrebujete več dokazov, in ne le praznih besed, s katerimi vas hranijo sogovorniki. Priložnost za boljši zaslužek bo prišla kot naročena, kar vas bo presenetilo.

DVOJČKA – Pred vami je izredno pozitiven dan, primeren za urejanje poslovnih in čustvenih zadev. Sposobni boste narediti premik in na vse skupaj pogledati bolj v realni luči. 

RAK – Iščete neka srečna naključja, posebno glede odločitve v povezavi z ljubljeno osebo, ki pa na pogovor z vami še ni pripravljena. Treba bo še malce počakati in se umiriti.

LEV – Nečesa ne razumete, vendar to ne pomeni, da bi se morali takoj upreti in se oklepati starih težav. Doma nekdo še ne bo preveč razpoložen, da bi vam prisluhnil, zato bodite nevsiljivi.

DEVICA – Nekdo bo tokrat na vaši strani, kar vas bo presenetilo in obenem razveselilo. Ostanite nepristranski in ne dovolite, da bi kdo manipuliral z vami.

TEHTNICA – Pred pomembnim pogovorom se psihično pripravite, ker je nakazano, da se bo vse skupaj zavrtelo v drugačno smer. Pomembne informacije boste izvedeli pravočasno.

ŠKORPIJON – Ne morete se odločiti med dvema mikavnima možnostma, zato raje še nekoliko počakajte in prav kmalu boste ugotovili, katera vam je bolj pisana na kožo. 

STRELEC – Venera vam obeta ljubezenske novosti, ki bodo pričarale nasmeh na vaše ustnice. Imate dovolj energije, da se pogovorite o vseh nejasnostih, ki so bile prisotne v odnosu.

KOZOROG – Nekaj se trenutno zapleta, čeprav temu ne bi smeli pripisati prevelikega pomena. Gre za nekaj zadev, ki jih že poznate, in se boste z njimi veliko laže soočili.

VODNAR – Danes se boste osredotočili nase, saj boste želeli opraviti s težavicami, ki jih imate v zadnjem času. Čutili boste, da vam nekaj jemlje energijo in vas vznemirja.

RIBI – V vas se bodo rojevala nova prepričanja, spoznavali boste nove ljudi, ki prinašajo svežino v vaše življenje. Prihajajo tudi dobre priložnosti za nove delovne naloge.