Zanimivosti

Bralka N.I. - Počutje: JAO MENI!

T.C.
11. 1. 2015, 17.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Na Facebook profilu ene izmed naših bralk (ime je znano uredništvu), smo prebrali zgodbico, v kateri smo se prav gotovo kdaj že vsi znašli. Zabavno branje, z dovoljenjem naše bralke, v izvirni obliki, a s prikritim imenom trgovine, delimo z vami!

Arhiv Svet24

Vedno, ampak res vedno v tej trgovini stojim v taki vrsti, kjer gre nekaj narobe. Pa še študiram, da se prestavim v drugo, pa včasih se, ampak je potem glih tista vrsta spet taka. Pa gužva ful. Pa mudi se ti ful. Pa stojiš nekje na sredini. Z vrečko mandarin. In pol se začne.

Anica bi imela šteko cigaret, ki jih mora prodajalka iti iskat na drugo blagajno, ki pa je zaklenjena, zato se dere čez celo trgovino za drugo prodajalko, naj prinese ključe. In to itak traja, dokler prva prodajalka ne gre sama po ključe. Majda je pozabila stehtati limone in prijazna prodajalka bo to naredila namesto nje.

Franc je upokojenec in ti baje nabirajo neke pike. Pa ko to končno zrihta, se spomni še, da mu je žena dala še neke odrezke za popuste. Ampak Franc je vzel narobe mehčalec, ker ta ni v akciji, pač pa tisti drugi. Bomo zamenjali, ni problema.

Arhiv Svet24

Alen hoče kupiti viski, ampak viskiji so spravljeni v vitrinici in to vitrinico odpre prodajalka, zato spet roma na drug konec trgovine. Pol se spomni, da mora še Alen osebno pokazat. Okej, je 18, gremo dalje.

Danica bi samo napolnila urbano pa potem še sprašuje cel postopek, kako zdaj to ona ve, da je napolnjeno in kdaj ji zmanjka in do kdaj mora porabit. Ji prodajalka vse razloži in Danica gre srečna domov.

In evo jo Martino. Sosedo od prodajalke. Pa kako so otroci pa mama, če je še v bolnici. Pa ja, res je to življenje tako in psa imajo novega tudi. Pa da ni prave zime. Pa da bo že enkrat boljše.

Pol pa že misliš, da je konec vsega hudega, ker si končno na vrsti, pa teče ti dol, ker si v puhovki, pa plačaš s kartico in glih takrat zmanjka traka za odrezke od kartice. No, pol bi pa najrajši tiste mandarine nekomu v glavo zabrisal, ampak jih ne, ker si za njih porabil pol ure svojega lajfa...