Zanimivosti

David Icke - Kdo ga želi utišati?!

K.S.
8. 1. 2015, 14.39
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Nekateri neodvisni mediji pišejo o tem, da naj bi bila tudi eksekucija policista, ki je nemočno prosil za milost, zrežirana. Navajajo namreč, da se po streljanju ne vidi krvi, da ni nikakršnega trzanja in podobno … Seveda je bilo pričakovati, da se bodo v prihodnjih dneh, tednih in celo letih, začele nizati razno razne teorije zarote! Oglasil pa se je celo David Icke, ki prek svoje spletne strani in družabnih omrežij jasno izraža svoje mnenje.

62-letni Britanec David Icke je eden od vidnejših predstavnikov in avtoriteta v razkrivanju svetovnih skrivnosti in globalnih zarot, ki bodo po njegovem mnenju, uničile človeštvo. Napisal je že vrsto knjig, v katerih se dotika skrivnosti povezanih z napadom na newyorška dvojčka, vojno v Iraku, izraelsko – palestinskim konfliktom in nenazadnje tudi z globalno ekonomsko krizo.

Seveda je bilo pričakovati, da se bo oglasil tudi v primeru Charlie Hebdo, objavil je nekaj video posnetkov, prek katerih je želel svetovno javnost opozoriti pred globalno zaroto ... Vsi ti posnetki so bili že odstranjeni s portala YouTube.