Zanimivosti

Horoskop za soboto, 3.1.2015

G.G.
3. 1. 2015, 07.55
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop!

Dobra karma

OVEN – Imeli boste občutek, da vsi želijo od vas samo eno, in to je, da ste jim vedno in povsod na voljo. V službi boste naredili veliko. Ponosni boste na svoje začetke.

BIK – Ni pravi dan za romantiko ali velika načrtovanja. Na vas vpliva oseba, ki vam ni preveč podobna. Imejte v mislih svojo zgodbo in od nje nikakor ne odstopite. 

DVOJČKA – Dan prinaša mnogo dobrih idej in določenih modrih rešitev. Mars vam bo podaril upanje in aktivno se lahko lotite raziskovanja in skupinske dinamike, ki prinaša uspeh.

RAK – Končno boste lahko naredili prave načrte za prihodnost. Po res iskrenem pogovoru s staro prijateljico boste ugotovili, da morate v svojem življenju marsikaj spremeniti, če želite napredovati.

LEV – Spočijte se, nahranite svojo dušo. Pot do vaših ciljev bo trnova. Ne zaupate skoraj nikomur, toda težava je morda prav v tem, ker bi v resnici morali pravočasno spregovoriti in poiskati rešitve.

DEVICA – Ljubezenske zvezde obetajo veliko strasti, čeprav vas bo vse skupaj celo nekoliko utrudilo. Radi bi si vzeli več časa tudi za druge dejavnosti, posebno za nekaj, kar omogoča boljše finančno stanje.

TEHTNICA – Poslovno področje bo zahtevalo veliko vašega truda in energije. Seveda bodo dolgoročno posledice lahko spodbudne. Največ boste naredili s prijaznostjo. 

ŠKORPIJON – Kombinacija planetov bo vplivala, da boste prisiljeni malo upočasniti svoj ritem. Posebno dopoldne se lahko počutite precej brez energije in malce utrujeni. 

STRELEC – Mirni boste in spet izredno dobro razpoloženi. Pri nakupih in srečanjih boste našli tisto, kar vam v tem trenutku ustreza. V ljubezni bodite dejavnejši in bolj odkriti.

KOZOROG – Veliko zanimivih in vznemirljivih ljudi bo tokrat v vašem življenju. Prijetna druženja in veliko akcije, s katero boste premostili napetosti. Zaželite si kaj bolj konkretnega.

VODNAR – Vaša telefonska številka bo nenehno zasedena. Prijatelji bodo v vas našli ne samo potrpežljivega sogovornika, ki zna prisluhniti, ampak boste pripravljeni tudi priskočiti na pomoč.

RIBI – Čaka vas še precej dela, da boste napredovali na svoji duhovni poti in boste začeli uresničevati svoje cilje. Imeli boste priložnost, da nekomu dokažete, da ste se spremenili.