Zanimivosti

Horoskop sobota

R.T.
20. 12. 2014, 07.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop!

Dobra karma

OVEN – V današnjem dnevu boste morali pokazati veliko poguma, saj bodo ljudje okoli vas zelo zahtevni in kritični. Popotnica za naprej bo dejstvo, da morate v življenju nujno nekaj spremeniti.

BIK – Napetosti v odnosih se počasi umirjajo, vendar je nakazana potrebo po odmiku, ki lahko nekoga od prijateljev prestraši. Stik s samim sabo lahko močno izboljša vaše počutje.

DVOJČKA – Danes boste uživali v pogovorih, dotikih in strastnih trenutkih. Čas je za resnično sprostitev, saj boste kmalu začeli resno delati in služiti denar, kar vas lahko izčrpa.

RAK – V ljubezni boste prodornejši kot po navadi, saj boste želeli ustreči tistim, ki se trudijo za vašo pozornost. Dobra energija bo spodbudila partnersko področje. 

LEV – Že dopoldne vas čaka zanimiva dilema in odločitev ne bo prav lahka, saj bo na voljo veliko različnih možnosti. Imate še veliko časa za vse, zato ne bodite tako nestrpni.

DEVICA – Dober odnos s prijateljem vam bo pomagal, da premagate svoje omejitve. Če ste še samski, boste pogumno osvajali osebo, ki vam je že dolgo pri srcu, a se bojite, da ni primerna za vas. 

TEHTNICA – Usmerite svojo moč v razmislek in delo za izboljšanje materialnega položaja. Privoščite si kaj lepega in sladkega, kar vas bo ponovno prebudilo in hkrati razveselilo.

ŠKORPIJON – Ne glede na padce iz preteklosti vztrajajte in dokončajte, kar ste si zastavili. Lahko ste ponosni nase, saj so takšna dejanja odraz odraslosti in odgovornosti. 

STRELEC – Stanje se ves čas spreminja in tokrat niste prepričani, ali vam vse skupaj ustreza, posebno če prijatelj še ni povedal svojega mnenja, čas pa gre hitro naprej.

KOZOROG – Nekomu boste pokazali, koliko vam je mar zanj, in s tem naredili večji korak na osebnem področju. V večernem času se boste odločili za obisk gledališke predstave ali kina.

VODNAR – Veliko pozornosti bo usmerjene v druge ljudi in njihovo obnašanje. Želja po vznemirjenju in drami tokrat ne bo zadoščena. Pustite drugim njihov svet in njihov ritem.

RIBI – Z veseljem se boste podali novim dogodivščinam naproti, saj ste od starih navad in vzorcev že pošteno utrujeni. Danes vam bodo na kožo pisani veseli, sproščeni in neposredni ljudje.