Zanimivosti

Poglejte, kaj počne sedaj Čakarmiševo dekle!

K.S.
8. 12. 2014, 12.28
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Katja Kovačič je bila kar nekaj let predstavnica za odnose z javnostmi podjetja PRO PLUS, se je podala na svojo pot … Zapustila je komercialnega giganta in se preusmerila na področje, ki kot pravi sama, je preprosto njeno.

Facebook

Tu se tudi vi lahko povežete s Katjo

Katja se je namreč podala v holistične vode, tja, kjer misli, da leži njeno poslanstvo – terapevtsko jogo in dihanje. Tam bo ustvarjala in tja bo vlagala vse več svojega časa in energije. Kot pravi sama: POP zgodbo zaključujem z nasmehom, hvaležna za vse lepo kar sem doživela.“

Katja je na Facebook profilu Terapevtska Joge zapisala:

"Terapevtska joga nas odpelje na notranje potovanje do globinske regeneracije telesa in duha. Vadbo sestavljajo nežna joga, terapevtski dih, vodena meditacija in delo z energijo. Jogijske vaje se izvajajo s pomočjo t.i. bolsterjev - mehkih, udobnih blazin, mehiških odej, očesnih blazinic... Pripomočke uporabljamo, da nas skozi vsak položaj podpirajo in skrbijo za to, da se lahko popolnoma predamo asani, dihu in energiji. V posameznih položajih vztrajamo dlje kot pri običajni jogi, razteg pa je zato toliko bolj globinski. Z vajami skrbimo za zdravo hrbtenico, odpiranje medenice, ramenskega obroča, raztezamo vezivno tkivo, mišično ovojnico. Vaje pa odpirajo tudi meridiane, energijske avtoceste v našem telesu, ki z vitalno energijo oskrbijo vse naše organe ter prerodijo celotno telo. 

Facebook

Vadba je nežna, negovalna in umirjena. Povezuje nas z našim centrom. Notranjim bistvom, našo prirojeno inteligenco, ki ves čas prebiva v nas in ustvarja naše notranje ravnovesje.
Terapevtska joga je primerna za vse - mlajše, starejše, za težje primere- po poškodbi ali operaciji, tiste, ki še nikoli niso slišali za jogo, vrhunske športnike, super je tudi za nosečke in vse, ki živimo v napetem, stresnem tempu, saj nam vadba ponuja regenerativni odmik od divjanja in akcije v mir in notranjo tišino."