Zanimivosti

Horoskop petek, 5. 12. 2014

Svet24
5. 12. 2014, 07.01
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop!

Dobra karma

OVEN – Današnji dan bo označen po več krajših poteh in prijetnih razgovorih. Jasno in glasno boste povedali svoje mnenje. Blizu vam bo raziskovanje duhovnih znanj in sproščanje.
BIK – Kar nekaj časa bo trajalo, da se boste lahko sprostili po naporni obveznosti. Z mislimi se boste ves čas vračali in se obremenjevali, kaj bi lahko naredili drugače.
DVOJČKA – Kar zadeva reševanje poslovnih težav, boste občutili znatno zmanjšanje napetosti. Pred vami je uspešen dan, če le ne boste preveč pasivni glede svojih želja.
RAK – Pazite, da ne boste pri delu preveč zaletavi, saj bi si lahko s tem nakopali nepotrebne težave. Vaša komunikacija s strankami bo prodorna in neposredna, kar vas bo razvedrilo.
LEV – Ves dan se boste po malem veselili neke zabave. Vaša pozitivna energija bo nalezljiva. Tistih nekaj obveznosti, ki vas čakajo, boste opravili z levo roko.
DEVICA – Blesteli boste na delovnem mestu. Obdani boste s svežimi idejami in zamislimi. Našli boste tudi neko paleto priložnosti za kreativno izražanje, ki je pred vrati.
TEHTNICA – Povežite se z ljudmi, ki vam lahko pomagajo, in ne ovinkarite preveč glede svojih ciljev. Vsaka informacija, ki jo boste dobili pred konkurenco, bo dragocena.
ŠKORPIJON – Delate dobro, ampak imate skrite namene. Če želite delovati v skupini, boste morali igrati na odprte karte, drugače se vam slabo piše. Danes boste zelo razumevajoči do svojih prijateljev.
STRELEC – Z malo občutka za partnerjeve želje boste lahko izboljšali odnos, pa naj gre za ljubezensko ali poslovno navezo. Upoštevajte svoj šesti čut, ki vas vodi v pravo smer.
KOZOROG – Po intenzivnem dogovarjanju in načrtovanju boste končno lahko začeli uresničevati svoje zamisli. S poudarjeno zagnanostjo in jasnim ciljem vam uspeh ne bo ušel.
VODNAR – V ljubezni bo v ospredju prijateljstvo. Na delu bo tudi amorjeva puščica, ki bo zadela samske predstavnike vodnarjev. Izziv današnjega dne bo presenečenje.
RIBI – Nekoliko bolj optimistični boste kot v preteklih dneh. Nekdo se vam bo približal in vsekakor še obstajajo možnosti za dogovor ne glede na to, ali gre za srečanje ali skupno ustvarjalno dejavnost.