Zanimivosti

Spregovoril o Območju 51 in potrdil, da so med nami Nezemljani

J.P.
31. 10. 2014, 15.15
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.55
Deli članek:

Znanstvenik, ki naj bi delal za visoko napredno podjetje Lockheed Martin, je v videoposnetku pred smrtjo zatrdil, da na Zemlji obstajajo Nezemljani.

Boyd Bushman je o svojih izkušnjah v Območju 51 spregovoril le malo pred svojo smrtjo 7. avgusta 2014.

Bushmanu naj bi pripadalo več patentov – magnetni disk, svetlobni žarek za iskanje predmetov, vir električne energije na toploto in sistem za odkrivanje toplotnega sevanja.

Bushman v polurnem posnetku med drugim pove, da Američani 24 ur na dan delajo na neznanih letečih predmetih iz vesolja in da Nezemljani prihajajo iz 68 svetlobnih let oddaljenega planeta Quintumnia. Za pot do Zemlje naj bi rabili le 45 minut, do Območja 51 pa naj bi iz vesolja vodila posebna »letalska linija«.

Razgovoril se je tudi o Nezemljanih na Območju 51 – dolgi naj bi bili 1,5 metra in šteli do 230 let. Na rokah naj bi imeli pet prstov, 30 odstotkov daljših od naših, in pet prstov na nogah. Na svojem planetu naj bi se sporazumevali telepatsko.

Te trditve se seveda zdijo za lase privlečene, vendar velja omeniti, da je Bushman leta 2008 uspešno prestal test z detektorjem laži, čeprav je trdil, da je delal na antigravitacijski tehnologiji – to naj bi na Območju 51 pomagali razvijati tudi Rusi in Kitajci –, se ukvarjal s tehnologijo Nezemljanov in le-te celo spoznal in jih fotografiral. Prav tako naj bi proučeval vsaj osem različnih vrst neznanih letečih predmetov. Številni njegove izjave pripisujejo visoki starosti (rojen je bil leta 1936), a zakaj bi si tako podkovan znanstvenik izmislil kaj takšnega in zakaj bi mu zaradi izjav grozili s smrtjo?

Več v spodnjem videoposnetku.