Zanimivosti

Za srečno prihodnost otrok

K.S.
28. 10. 2014, 11.09
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.55
Deli članek:

Podjetje Hofer postaja stalni podpornik projekta Botrstvo in bo letos v okviru trajnostne iniciative Danes za jutri podprlo projekt Pišem lepše zgodbe, ki ga pod okriljem Botrstva v Sloveniji vodi Zveza prijateljev mladine Ljubljana Moste Polje. Od 27. 10. bodo lahko kupci v poslovalnicah Hofer v posebni ponudbi z nakupom pisala pomagali otrokom v stiski in prispevali sredstva v sklad Botrstva.

Predstavniki Hoferja v Sloveniji ob tej priložnosti poudarjajo: »Verjamemo, da je lahko prihodnost srečna le, če so srečni tudi otroci. Zato smo se v okviru našega trajnostnega projekta Danes za jutri odločili podpreti projekt Pišem lepše zgodbe, ki poteka pod okriljem Botrstva v Sloveniji in tudi v prihodnje se bomo trudili z iskanjem novih poti, kako pomagati otrokom v stiski«.

V posebni ponudbi, ki traja od 27. 10. in vse do razprodaje zalog, bodo naprodaj pisala za projekt Botrstvo, ki bodo v naslednjih mesecih ekskluzivno na voljo le v Hoferjevih poslovalnicah. K podpori vabijo čim večje število ljudi, saj bodo z nakupom pisala pomagali otrokom v stiski in prispevali sredstva v sklad Botrstva. Cena pisala Botrstvo znaša 6,99 EUR. Podjetje bo od celotne količine prodanih pisal v okviru projekta Pišem lepše zgodbe namenilo znesek v višini 35.000 EUR socialno ogroženim otrokom in zagotavljanju njihovih enakih možnosti. Tako Hofer nadaljuje dobrodelno akcijo iz lanskega leta, ko so kupci z nakupom plišastih medvedkov za otroke projekta Botrstvo zbrali več kot 35.000 EUR, 74 poslovalnic pa je postalo »boter« 74 otrokom, ki so jim namenili mesečno rento v skupni vrednosti več kot 25.000 EUR.