Zanimivosti

11 stvari, ki jih moški želijo od vas, ampak vam za njih ne bodo povedali

A.P.
1. 11. 2014, 12.53
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.55
Deli članek:

Obstajajo stvari, ki si jih moški želijo, ampak nam jih ne bodo nikoli zaupali. Ne vemo, zakaj ne komunicirajo z nami bolj odkrito, saj bi tako stvari postale lažje. Po navadi mislijo, da že vse vemo, kaj pričakujejo, čeprav temu ni nujno tako. Kaj pa si želijo?

Spoštovanje. Moški si od žensk najbolj želijo spoštovanja, saj jim predstavlja eno najpomembnejših stvari v življenju. Kaj si pa oni predstavljajo pod besedo spoštovanje? Da damo njihovim občutkom, mislim in idejam veljavo. Da vemo in mislimo, da so pomembni in to tudi z svojimi dejanji pokažemo.

Občudovanje. Spoštovanje in občudovanje sta neločljiva. Moškim občudovanje pomeni veliko, ampak mora biti iskreno, če želimo, da ima učinek. Izgleda kot da imajo moški radar, ki zazna neiskrenost in iskrenost.

Družba. Moški imajo radi družbo ženske, ki jim nekaj pomeni. Rad vidi, da ste ob njem, saj mu to pomeni veliko. Seveda mora še vedno preživljati čas s svojimi moškimi prijatelji, veliko mu pa pomeni tudi čas preživet z vami. Najdite načine, da z njim preživite še več časa.

Privlačnost. Moškim veliko pomeni, če se ženske v njihovem življenju trudije, da bi bile videti kar najboljše. Ni potrebno, da ste supermodel, da bi se počutil srečnega. Vzamite si malo časa in si apliciraje makeup in popravite frizuro, preden pride. Oblecite nekaj, kar mu je všeč in opazil bo vaš trud.

Prijeten ton glasu. Vsi cenimo prijazen ton glasu. Seveda ga ne boste uporabljali ves čas, ampak včasih pa lahko. V bistvu lahko vadimo vsi, kako se uporablja prijazen in nežen ton glasu, saj je pogovor in poslušanje dialoga lažje.

Spodbuda. Moški imajo radi in potrebujejo spodbudo. Radi vedo, da je ženska na njihovi strani in da navija za njih. Pomembno je, da v njih vrjamete, saj lahko tako premagajo vsako oviro.

Moški imajo radi občutek, da so cenjeni. Preprosta beseda hvala v kombinaciji z nasmeškom za njih pomeni, da cenimi vse, kar naredijo za nas. Bolj kot bomo ženske cenile, kar moški naredijo za nas, bolje bo.

Zaželjeni. Tudi če mislite da ve, da si ga želite, mu to tudi pokažite. Če tega občutka nimajo, to načenja njihovo samozavest. Spogledujte se, povejte mu, da ste srečni, da ga imate.