Zanimivosti

Nožnico pomladila za 16 let

T. P.
20. 10. 2014, 08.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.55
Deli članek:

Lisa Palmer je v vzhodni medicini našla čudežno masko za pomlajevanje nožnice, ki jo je preizkusila na sebi. Maska ima očitno čudežno moč, saj Lisin zaročenec trdi, da je njena nožnica videti kot pri 25-letnicah.

You Tube

Po razpadu prvega zakona se je 41-letna Britanka Lisa Palmer na vse pretege trudila, da bi obdržala mladostni videz. Ni ji bilo dovolj, da ima lep obraz in telo, mladostne svežine si je želela tudi na intimnem področju. Človek bi pričakoval, da se bo odločila za kirurško pomladitev vagine, a se ni. Raje si je omislila naravno pomoč in si z vzhodnjaškim receptom pomladila nožnico za 16 let.

You Tube

»Ženske pogosto zanemarjajo svoje intimno področje oziroma menijo, da jim povsem zadostuje brazilska depilacija. Šele ko sem začela hoditi z mlajšimi moškimi, sem dojela, da nič več ni tako, kot je bilo. Kirurški poseg je zame predrag, zato sem se odločila za cenejšo in bolj naravno, a zelo učinkovito pomoč,« pravi Lisa, ki vodi spletni portal za zmenke med starejšimi damami in mlajšimi ljubimci.

You Tube

Ženske v menopavzi pogosto pestijo težave, povezane s suho nožnico, ki se odražajo predvsem med spolnimi odnosi. Lisa trdi, da je težave mogoče odpraviti z njenim receptom za pomladitev nožnice, priporoča pa tudi vaje, ki jih po navadi ženske delajo po porodu.

Maska za pomladitev nožnice

Sestavine:

– čajna skodelica kokosovega olja (deluje antibakterijsko in hrani kožo)

– čajna skodelica kreme z vitaminom E (zmanjšuje znake staranja)

– čajna skodelica medu (bogat z antioksidanti, ki upočasnjujejo staranje)

– en jajčni beljak (napenja in učvrščuje kožo)

You Tube

Priprava:

Navedene sestavine dobro premešajte in maso za 20 sekund postavite v mikrovalovno pečico. Pozor, biti mora topla, vendar ne preveč vroča, da ne bi dražila kože. Kožo genitalij pred nanašanjem maske izpostavite pari vrele vode, da se odprejo pore in bo mešanica bolje delovala. Nanesite masko, ki jo pustite stati 15 minut, zatem jo izperite.

Masko morate nanašati sedem dni, nato pa enkrat tedensko v kombinaciji z vajami za tonus nožnice.