Zanimivosti

Horoskop za petek, 10.10.

G.G.
10. 10. 2014, 07.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.55
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop!

Dobra karma

OVEN – V vaši okolici bo prisotne veliko neodločnosti. Odprite se prijateljem in družini, storite nekaj, kar bo stvari premaknilo vsaj za stopničko višje, v nasprotnem primeru se vam obeta nemir.

BIK – Zelo optimistično boste zakorakali v nov dan. Malce bolj boste preračunljivi in iskali boste družbo prijateljev, ki vas spoštujejo. Največ sreče boste deležni tisti, ki ste samski.

DVOJČKA – Ne potrebujete velike družbe, temveč le nekaj izbranih obrazov, ki vas osrečujejo. Občasno boste nekoliko raztreseni, kar bo opazil nekdo, ki je za vas zelo pomemben.

RAK – Vaš pristop do poslovnih premikov bo logičen in racionalen. Kljub temu bo danes v ospredju vaša intuitivna stran, ki vas bo vodila na novo pot, ki vam obeta boljše rezultate.

LEV – Vaša pozornost bo usmerjena le v tiste stvari v življenju, ki so zares pomembne in vas navdihujejo s srečo. Zastavite si lahko še višje cilje, saj ste dobro motivirani.

DEVICA – Niste najbolje razpoloženi, čeprav vas vsi spodbujajo. Nikar ne bodite preveč nestrpni, zlasti če morate čakati na odgovor uradnikov. S počasnimi koraki boste daleč prišli.

TEHTNICA – Kombinacija nasmeška in pravih besed vam bo odprla vrata do ustvarjanja in izboljšanja odnosov s prijatelji in domačimi. V večernih urah pričakujte več sprostitve.

ŠKORPIJON – Razmišljali boste o tem, kaj se bo razvilo iz zgodbe, ki se je začela pred kratkim in vam je zelo zanimiva. Čustveno ste bolj vpleteni, kot si upate in želite priznati.

STRELEC – Ne pritožujte se, kmalu bo prišla ponudba, ki jo čakate že nekaj časa. Zvečer boste romantični kot že dolgo ne, saj se bo za vas zanimala oseba, za katero ste bili prepričani, da se je popolnoma ohladila.

KOZOROG – Vaš dober čut za nove priložnosti se vam bo obrestoval. Nekaj manjših popravkov lahko pozabljen projekt prikaže v boljši luči, kar vam bo povrnilo voljo in energijo.

VODNAR – Samski boste lahko spoznali nekoga, ki vas bo v trenutku očaral. Vezani boste uživali v družbi prijateljev. Razvedrilo vas bo vam popolno sproščanje v naravi.

RIBI – Ne razburjajte se zaradi trenutnih zadev. Prav kmalu se bo kolo sreče zavrtelo tako, kot vam ustreza, zato nikar ne odnehajte prehitro. Raje se nekoliko posvetite ljubezenskemu odnosu.