Zanimivosti

Uroš pretresel vse prisotne!

T.P.
27. 9. 2014, 16.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.55
Deli članek:

Nebo je bilo temno in bili smo prepričani, da se bo ulilo kot iz škafa. A bolj smo se bližali Mariboru, bolj se je jasnilo, bolj so se oblaki umikali soncu, ki nam je s svojimi zlatimi žarki razsvetlilo pot ter nas pripeljalo naravnost do našega angela v človeški podobi Uroša Brumna.

Minuli petek je dvorana mariborske Kavarne Betnava pokala po šivih. Do zadnjega kotička so jo napolnili ljudje z vseh koncev in krajev Slovenije, ki so se želeli v živo srečati z znanim spiritualnim medijem Urošem. Večer, posvečen ljubezni, je bil čaroben in za marsikoga usoden, saj je Uroš v dvorano priklical najvišje energije, ki so odnašale tesnobo in bolečino ter zdravile dušo, telo, odnose … In potem je prišel trenutek soočenja, trenutek, ko so vzdrhtela naša srca in so nam iz oči privrele solze potlačene, predolgo zadrževane žalosti. Bilo je to zadnje slovo … Od koga smo se poslovili in na kakšen način je vse skupaj potekalo, ne bomo opisovali, ker gre za preveč intimno zadevo. Vsekakor pa svetujemo vsem, ki ste kdaj koli izgubili svoje najbližje, da se udeležite Uroševe delavnice ter se z njegovo pomočjo poslovite na način, ki vas bo v nekaj pretresljivih trenutkih odrešil nepopisne bolečine, s katero se soočate že vse od izgube.

»Občutili smo premnogo zgodb, odprli tisočera nova poglavja, odstrli premnoge tančice ljubezni in se podali na pot uresničevanja,« je svoj pogled na dogodek lepo strnil Uroš ter že povabil na naslednje srečanje, ki se obeta v najbolj čarobnem času, ko so energije še posebej močne – sredi prazničnega decembra.

Za osebni obisk pri Urošu se naročite na telefonu 040 793 218.

Vabljeni tudi na spletno stran www.urosh.si  in na FB stran Harmonija usode z Urošem Brumnom.
​Harmonija usode z Urošem Brumnom vsak torek ob 22.30 na TV Veseljak. Ekskluzivno v Sloveniji: klici med oddajo so BREZPLAČNI!