Zanimivosti

Horoskop za sredo, 17.9.

M.J.
17. 9. 2014, 07.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.55
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop!

Dobra karma

OVEN – Vaša energija počasi narašča. Odziv bo dober, kar vam bo dalo še dodatno motivacijo in voljo, da spretno in brez odvečnih pomislekov nadaljujete po svoji poti.

BIK – V današnjem dnevu lahko spet navežete stik z osebo, s katero se že dolgo niste srečali. Ob prijetnem pogovoru se boste spomnili vseh lepih trenutkov, vendar pazite, da ne boste pozabili na razlog razhoda.

DVOJČKA – Novo poznanstvo ali sodelovanje ubira prave poti, ki vas bodo prepričale, da nadaljujete. Izkoristite svoj dobri spomin in izpostavite dejstva, ki se do zdaj niso omenjala.

RAK – Bodite bolj zbrani, saj so možne večje napake, ki so lahko posledica vaše površnosti. V večernih urah boste ves čas iskali pozornost ljubljene osebe, ki se vam bo zdela čudovita.

LEV – Čim prej odgovorite na pomembno sporočilo, saj se boste le tako izognili nesporazumom, ki se obetajo od osebe nasprotnega spola, ki vam že nekaj časa ni najbolj naklonjena.

DEVICA – Danes lahko dobite potrditev in se z vidnim zadovoljstvom odzovete vabilu, ki bo več kot prijetno. Hvaležni boste svojemu pogumu, ki vas lahko popelje do boljšega počutja.

TEHTNICA – Pomanjkanje energije lahko vpliva na razmerje s partnerjem, ki vas tokrat ne bo razumel na pravi način in bo želel z vami preživeti več časa. Konflikti, ki se nakazujejo, ne bodo enostavni.

ŠKORPIJON – Prijazni in ustrežljivi boste sposobni umirjeno dosegati svojo voljo, toda v večernih urah bo v vas več napetosti, odzivali se boste hitreje in intenzivnejše, kar lahko nekoga zmoti.

STRELEC – Raven življenjske energije vam bo danes upadla, počutili se boste izčrpano in brezvoljno. Pazite se stresa, ki lahko dolgotrajno škoduje vašemu zdravju.

KOZOROG – Pred vami je občutljiv dan, v katerem ne boste dosegli tistega, kar si želite. Po zvezdnih namigih je tokrat nakazano, da vam pretirana trma ne bo koristila.

VODNAR – Veseli boste in bolj sproščeni, kot ste običajno. V večernih urah vas bo Venera zapeljala v vrtinec sreče in strasti. Na vrsto boste prišli tudi tisti, ki ste pred kratkim končali daljše razmerje.

RIBI – Današnji dan bo poln vznemirjenja, izzivov in sprememb, s katerimi se boste končno lahko pomaknili kakšen korak naprej in si naredili boljše načrte za prihodnost.