Zanimivosti

Uroš (u)slišal še nekaj trpečih

T.P.
16. 9. 2014, 14.11
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.55
Deli članek:

Le še nekaj dni nas loči od motivacijskega predavanja z meditacijo Ljubezen kot ključ do uspeha, ki ga v Mariboru pripravlja vse bolj priljubljeni spiritualni medij – angel v človeški podobi Uroš Brumen.

Vstopnice za petkov večer z Urošem so razprodane, povpraševanje po njih pa se še vedno ni umirilo. Nasprotno, vse več je takih, ki so do zadnjega čakali, zdaj pa so ostali brez vstopnic.

Ker je Uroš iz kozmosa dobil informacijo, da je med zamudniki nekaj takih, ki bi se zaradi zapletenih ljubezenskih težav morali udeležiti njegovega večera, posvečenega ljubezni, je naredil vse, da so na prizorišču dogajanja našli še nekaj prostora za deset dodatnih stolov. Tisti, ki obvezno potrebujete srečanje z Urošem, boste takoj vedeli, kdo ste, zagotavlja naš angel v človeški podobi in vas vabi, da čim prej pokličete na telefon 040 793 218 ali pišete na e-pošto atelje.urosh@gmail.com ter si zagotovite svojo usodno vstopnico. Uroš bo s svojo čarobno močjo pomagal rešiti vaše ljubezenske težave, zato je zaželeno, da prinesite s seboj fotografijo ljubljene osebe. Vidimo se v petek, 19. 9. 2014, ob 19.30 v mariborski Kavarni Betnava!