Zanimivosti

Napovedujemo vam prihodnost že danes

M.J.
15. 9. 2014, 07.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.55
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop!

OVEN - Vedno znova vas razburja to, da ne nadzorujete vsega, kar se dogaja v vaši okolici. Napeti boste, zato se varujte nesporazumov, ki so lahko precej izraziti na poslovnem področju.

BIK - Pred vami je dan velikih podvigov. Imeli boste moč, da prepričate množico, jo navdušite in spodbudite za skupne projekte. Možni so poslovni uspehi, o katerih ste do zdaj samo sanjali.

DVOJČKA - Zaupajte svojemu občutku in ohranite mirno kri, tudi če se bodo v vaši okolici dogajale čudne stvari. Ob priložnosti za zanimivo srečanje boste nekoliko zadržani.

RAK - Zaupajte v življenje in prineslo vam bo tisto, kar potrebujete in o čemer sanjate. Pomembno je, da se ozrete naokrog in cenite vse, kar imate. Tudi z ljubeznijo boste zadovoljni.

LEV - Pokazali boste, da se lahko zelo dobro izkažete, če se organizirate po svoje. V zasebnih odnosih bo marsikaj po vaši meri in željah, kar vas bo popeljalo v intenzivno razmišljanje.

DEVICA - Današnji dan bo za vas zanimiv, predvsem zaradi zanimivih sogovornikov. Nekaj se vas bo dotaknilo močneje, kot ste upali, in končno se boste sposobni premakniti naprej.

TEHTNICA - Vaše srce se počasi prebuja, saj boste dobili številne komplimente. Uspeh vam prinaša Venera, ki vas spodbuja, da storite več zase in za svojo zunanjo podobo.

ŠKORPIJON - Po dolgem času boste imeli spet pripravljen odgovor na marsikatero vprašanje. Nadaljuje se skrita ljubezenska zgodba, ne glede na vse pa ostanite budni.

STRELEC - Niste zadovoljni, posebno glede ljubezenske zgodbe, kjer ste spet zašli v slepo ulico in ne veste, kako bi se znašli. Ne zatekajte se k istim navadam in razčistite s preteklostjo.

KOZOROG - Življenje bo danes zelo živahno, hitro, telefon bo kar naprej zvonil, miru res ne bo, toda počutje bo dobro in čutili boste povezanost s prijatelji in znanci, ki vas bodo motivirali.

VODNAR - Danes boste morali ločiti zrno od plevela in sprejeti večjo odločitev. Izkušnje iz preteklosti vam bodo dragocen vir navdiha in priložnost za boljši jutri.

RIBI - Lahko ste zadovoljni, saj se bo vaše počutje izboljšalo in energije bo dovolj za vse, kar ste si zastavili. Sreča je na vaši strani, zato sprejmite ugodne priložnosti, ki se ponujajo.