Zanimivosti

Še dobro, da jo je pustil; lahko bo nosila visoke pete

G.G./STA
11. 9. 2014, 14.54
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.55
Deli članek:

Danska teniška igralka Caroline Wozniacki, ki je pred dnevi zaigrala v finalu odprtega prvenstva ZDA v New Yorku, je spregovorila o koncu razmerja z golfistom Roryjem McIlroyem. Wozniackijeva je povedala, da je severnoirski igralec golfa njuno zvezo končal kar preko telefona.

Reuters
Danka in Severni Irec bi se morala poročiti novembra. A maja je McIlroy presenetil Wozniackijevo in svetovno javnost, da ni pripravljen na poroko.

Wozniackijeva je po poročanju britanskega časopisa Guardian v enem izmed nedavnih intervjujev povedala: "Bila sem šokirana. Pričakovala sem vsaj pogovor iz oči v oči, ampak ga ni bilo. Zgolj poklical me je. Od takrat se nisva več slišala."

Najboljša danska teniška igralka, ki je v nedeljo izgubila v finalu odprtega prvenstva ZDA proti Američanki Sereni Williams, je še dodala, da ji je bilo po prekinitvi zaroke zelo težko. Na koncu se je še pošalila, da ponovno išče resno vezo: "Ampak nekoga višjega, kot je bil Rory. Rada bi namreč nosila visoke pete, ko bom z novim fantom."