Zanimivosti

Preberite si svojo napoved energij

Uroš Brumen
10. 9. 2014, 22.26
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.55
Deli članek:

Naslednji dnevi nam bodo končno omogočili, da se bomo rešili ognjenega obroča negotovosti, saj prihajajo pozitivni in lepi trenutki odpuščanja in pogovorov, ki jih bomo imeli sami s seboj in se tako osvobodili.

OBDOBJE NADANGELA GABRIELA (ROJENI V ČASU OD 21. 12. DO 20. 3.)

Čeprav ste skoraj že izgubili upanje, ste prav v teh dneh na začetku novih poti tisočerih priložnosti in ujetosti med čustvi in realnostjo. Čustev se nikar ne bojte, saj tudi tukaj prihajajo svež veter in trenutki sreče, po kateri ste že dlje časa hrepeneli. Prav to vam bo dalo zagon, da boste lažje odšli iz starih okvirov in si dovolili zadihati na novo. Dovolite si zadihati pogumno in brez slabe vesti, kajti tokrat se to resnično obrestuje. 

Ljubezen kot ključ do uspeha

V petek, 19. 9. 2014, ob 19.30 vam Uroš v mariborski Kavarni Betnava pripravlja čaroben večer, ki bo razrešil vaše ljubezenske težave. S seboj lahko prinesete fotografijo ljubljene osebe. Cena vstopnice je 10 evrov. Čim prej si jo zagotovite prek telefona 040 793 218 ali e-pošte atelje.urosh@gmail.com.

OBDOBJE NADANGELA MIHAELA (ROJENI V ČASU OD 21. 3. DO 20. 6.)

Tako kot vaše odločitve je tudi vaša pot obsijana s svetlobo in še vedno ujeta med tem, kaj si želite vi in kaj od vas pričakuje okolica. Vso moč uresničevanja premorete v sebi, saj nekateri zaradi svojega neuspeha mečejo sence na pot vaše svetlobe in vas želijo oddaljiti od vašega resničnega namena. Vredno bo stati za svojimi prepričanji in dejanji, saj se vam to obrestuje na dolgi rok. In še namig: čas je, da si dovolite biti ljubljeni. 

OBDOBJE NADANGELA RAFAELA (ROJENI V ČASU OD 21. 6. DO 20. 9.)

Razpeti boste med željami in notranjimi prepričanji, ki včasih ne bodo v skladu z vašo trdno voljo. Nikar se ne prepustite težkim situacijam v svoji preteklosti in si dovolite videti stvari v svetlobi, ki jo poznate, vendar se jo bojite sprejeti kot del vaše resnice. Zasijali boste tako močno, da bodo premnogi okoli vas osupnili nad vašo resnico in želeli biti del vašega življenja. Od vas bo odvisno, kako se boste podali naprej. 

OBDOBJE NADANGELA URIELA (ROJENI V ČASU OD 21. 9. DO 20. 12.)

Vaš trud in trdna volja se bosta končno začela udejanjati, vendar se ne predajte takoj ob prvem negativnem odzivu okolice. Zelo je pomembno, da si boste dovolili prisluhniti sebi in tistemu, kar resnično čutite. To vas bo popeljalo po poti naprej in vam dovolilo uresničiti tudi tisto, kar je v zadnjih mesecih zaradi vaše negotovosti obstalo nedotaknjeno in na mestu. Spoznali boste, da so tudi ljudje, ki so vam naklonjeni in vas bodrijo na vsakem trenutku.