Zanimivosti

Kaj pravi horoskop za danes?

R.T.
11. 9. 2014, 07.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.55
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop!

Dobra karma

OVEN – Dobili boste več odgovorov od osebe, ki vas vse bolj zanima in vam je všeč. Med vama se plete nekaj zanimivega, čeprav nihče noče odkrito priznati, kaj se dogaja.

BIK – Razmislite o ljubezenski epizodi, saj se ne smete zanašati le na trenutne vtise in zamisli. Na vidiku so novosti, ki vas bodo presenetile v pozitivni smeri ob pravem času.

DVOJČKA – Danes vam bo mnogo lažje, še posebej na poslovnem področju. Okrepili se boste v samozavesti in našli priložnosti, ki vam bodo pisane na kožo in bodo prinašale svež veter.

RAK – Nepremišljenost vam danes lahko povzroči kar nekaj preglavic in zapletov. Ne popuščate v tistih odnosih, kjer bi se morali nujno postaviti zase in zahtevati več spoštovanja.

LEV – Danes je čas za odklop, po katerem hrepenite že nekaj časa. Dovolite si početi stvari, ki vas navdihujejo, prinašajo dobro voljo in širijo vaša obzorja v popolnoma pravi smeri.

DEVICA – Preveč ste nezainteresirani, da bi se odzvali tako, kot pričakujejo drugi. Ne bodite navezani na eno in isto zadevo, saj na takšen način pravzaprav ne pridete nikamor.

TEHTNICA – Danes boste nekoliko bolj izbirčni, saj si ne želite dodatnih obveznosti ali obljub, ki jih ne morete izpolniti. Na področju zdravja se obeta nekaj manjših nevšečnosti.

ŠKORPIJON – Nekdo vam še vedno nasprotuje, zato morate paziti pri komunikaciji, ki naj bo bolj diplomatska. Ponuja se vam rešitev, ki vam ni najbolj všeč, vendar jo boste prisiljeni sprejeti.

STRELEC – Pustite se navdušiti, saj vam novosti prinašajo bistvene premike naprej. Dvom naj ostane v ozadju, naj ne pokvari doživetij, ki se jim boste končno sposobni prepustiti.

KOZOROG – Čez dan boste hiteli, proti večeru pa boste hrepeneli po umirjenosti in harmoniji. V ljubezni so na vidiku novosti, vendar ne zaupajte takoj, najprej se prepričajte.

VODNAR – Ni najboljši čas za sklepanje novih poslov in prilagajanje na nove okoliščine. Pretirano ste sumničavi in težko se boste prilagodili tistemu, kar bodo od vas zahtevali.

RIBI – Življenje se bo v današnjem dnevu vrtelo z vašo hitrostjo. Smisel bodo določali pomembni ljudje in dobro bi bilo, da jim prisluhnete in se od njih poskusite kaj naučiti.