Zanimivosti

Kaj pravi horoskop za danes?

R.T.
31. 8. 2014, 07.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.55
Deli članek:

So vam danes zvezde naklonjene? Preverite v našem horoskopu!

Profimedia

OVEN - V vašem življenju se dogaja nekaj, česar ne morete nadzorovati. Poskusili boste znova in se zavedali, da se stvari lahko premaknejo, a le začasno. Ne delajte vsega sami.

BIK - Nekoliko bolj bo danes poudarjena živčna energija. Videti je da boste imeli veliko opravkov in nalog in da vas lahko to močno obremeni. Večer namenite sebi in bližnjim.

DVOJČKA - Posvetili se boste nečemu, kar vas sicer izčrpuje, sicer pa se situaciji ne morete kar izogniti in si zatiskati oči. Nekaj boste naredili po drugačni poti kot doslej.

RAK - Danes boste gostobesedni, kar je vsekakor dobra taktika, tudi če niste povsem prepričani, kako se bo izteklo vse skupaj. Odpravite težave z zdravjem, ki vas bremenijo.

LEV - Pred vami je veliko novega, v glavnem dobrega, čeprav tudi nekaj, kar vam ni preveč všeč. Prav o tem boste razmišljali bolj kot o drugem. Razumela vas bo oseba, ki vam veliko pomeni.

DEVICA - Prijatelj je z vami malo preveč zahteven. Morda ni povsem iskren, kar vas precej vznemirja. Novi konflikti vas vodijo v še večje dvome, zato nikar ne dovolite, da bi vas vodila trma.

TEHTNICA - Pozornost bo danes v večini na odnosih. Po eni strani vam bo to odgovarjalo, po drugi strani pa boste vedno bolj razmišljali o nekakšnem umiku v samoto.

ŠKORPIJON - Preveč govorite o zadevah, kjer bi se morali nekoliko ustaviti in najprej ugotoviti, kako razmišlja sogovornik. Čustva vam bodo ponagajala v trenutku, ko se boste že skoraj odločili.

STRELEC - Ne izgovarjajte se na pomanjkanje časa, kajti dovolj ga bo za vse, kar morate v domu postoriti. S prijateljem bo nekaj nejasnosti, saj nihče ne bo čisto odkrit.

KOZOROG - Povejte ljubljeni osebi o vsem, kar se dogaja v vas in s tem omogočite možnost za poglobitev odnosa, po kateri hrepenite že dlje časa. Izkoristite priložnosti, ki so vam na voljo.

VODNAR - Nadaljujte nekaj, kar ste si zastavili že nekaj časa nazaj. Začetek je vsekakor dober in vi ste na pravi poti. Ne smete si dovoliti, da bi postali odvisni od drugih.

RIBI - Danes bo največ srečnih okoliščin povezanih s čustvenim področjem. Lahko spremenite marsikaj, kar vam sicer ne ustreza. Pogoj bo le, da se ne ustavite že pri prvi oviri.