Zanimivosti

Kaj pravi horoskop za danes?

R.T.
30. 8. 2014, 04.58
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.55
Deli članek:

So vam danes zvezde naklonjene? Preverite v našem horoskopu!

Dobra karma

OVEN - Veliko osebnih težav, notranje napetosti pa tudi novih zamisli nosi s sabo današnji dan. Poglobite se v svoje misli, da boste zavestno razumeli notranje dogajanje, ki vam prinaša odgovore.

BIK - Planeti vam danes niso najbolj naklonjeni, kar tokrat čutite še izraziteje kot običajno. Nekdo vam meče polena pod noge, kar vas bo močno vznemirilo in razjezilo.

DVOJČKA - Pokazati morate, da ne nameravate popustiti, čeprav bo pot zaradi tega težja in daljša. Le s pravimi argumenti se boste znebili morebitnih očitkov, v katerih bodo nekateri dobesedno uživali.

RAK - Dan prinaša nekaj napornih pogovorov. Niste pozabili na načrt, glede katerega imate nekaj upanja. Pazite le, da na koncu ne bi trpelo vaše zdravje, posebno če se ponavljajo stari simptomi.

LEV - V domačem okolju bo veliko nemira in veliko prazne komunikacije, ki vam ne bo ravno najbolj pisana na kožo. Nikar se ne obremenjujte s stvarmi, ki so nepomembne.

DEVICA - Veder in družaben dan je pred vami. Veliko se bo dogajalo v vaši okolici. Vzemite si čas za prijatelje, družite se in zabavajte, saj vas že kmalu čaka velik zalogaj obveznosti.

TEHTNICA - Komaj čakate, da se odpravite na lepše, in znašli se boste v dobri družbi. Vsekakor boste zadovoljni, posebno če gre za cilj, o katerem že nekaj časa razmišljate.

ŠKORPIJON - Ne dovolite, da bi vas zmedle novosti, ki prihajajo po nekem nepričakovanem vrstnem redu. Osredotočite se na bistvo, le tako boste zadeve spet začeli nadzorovati.

STRELEC - Raztreseni ste in občutek imate, da se morate dokazovati. Ne delajte ničesar pomembnega pod takšnim pritiskom, saj bi lahko naredili kakšno večjo napako.

KOZOROG - Preveč ste napeti, saj se v ljubezni zopet zapleta in stopnjuje napetost. Preostane vam le, da pazljivo izberete besede in počakate na odgovor osebe, s katero ste povezani.

VODNAR - Prijatelji se bodo spomnili na vas, veliko bo dogajanja, klicev in pogovorov. Vse, kar boste storili danes, bo za vas pomenilo veliko, saj ste končno začutili, da se bližate sreči.

RIBI - Ne bo vam všeč, da vas drugi očitno kritizirajo in vam povedo to, kar vam gre, čeprav si niste zaslužili. Poslušajte, ko vam razlagajo o konkretnih malih korakih za velike dosežke.