Zanimivosti

Kaj pravi horoskop za danes?

G.G.
29. 8. 2014, 06.59
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.55
Deli članek:

So vam danes zvezde naklonjene? Preverite v našem horoskopu!

OVEN - Danes boste po svetu hodili nekoliko zmedeni. Iskali boste pravo pot, a vam brez pomoči to žal ne bo uspelo, zato dovolite prijateljem, da vam svetujejo po svoji moči.

BIK - Vse bo danes potekalo nekoliko prehitro za vaš okus, kar vam ne bo všeč. Ne vdajte se prezgodaj, čeprav ste prepričani, da ste nekaj izpustili. Novi stiki so pred vrati.

DVOJČKA - Svoj uspeh na poslovnem področju boste želeli deliti s svojimi prijatelji. Ugotovili boste, da morda ob sebi nimate pravih ljudi ter da je čas za svežino in spremembe.

RAK - V ljubezenskem odnosu ste še vedno negotovi, posebno glede čustev. Radi bi našli dolgoročno rešitev, ki bi vas razbremenila. Nikar pa ne postanite nezaupljivi.

LEV - Obveznosti bo ogromno, zato začnite dovolj zgodaj, da vas kdo ne prehiti. Morali boste opraviti tudi z bolj zoprnimi obveznostmi, čeprav vas to nekoliko vznemirja.

DEVICA - Nekaj napetosti bo prisotne znotraj doma, saj določeno poglavje še vedno ne bo zaprto. Pomembno je, da te energije ne sprejmete v svoj objem. Raje jo izkoristite in premislite o spremembah.

TEHTNICA - Veder in zanimiv dan vas čaka, zato boste zelo pozitivni. Spodbujena bo vaša kreativnost, zato udejanjite svoje zamisli. Energija današnjega dne bo usklajena z vašim ritmom.

ŠKORPIJON - Čaka vas trenutek, ko boste vodili zanimiv in poučen pogovor, ki vam lahko prinese čudovite rezultate. V ljubezni boste ne glede na vse tvegali in tudi nekaj dobili.

STRELEC - Nekaj se bo razpletalo povsem drugače, kot ste načrtovali. To vas bo dodatno spodbujalo k nadaljevanju določenega poglavja. Znova se lahko brez skrbi podate v življenje.

KOZOROG - Ponovno postajate preveč črnogledi, namesto da bi se hitreje premaknili naprej. Z zadevami se poskusite spopasti drugače, saj je očitno, da nekaj delate narobe.

VODNAR - Nimate miru, zato je pametno, da raziskujete, še posebno na ljubezenskem področju. Planeti vam prinašajo veliko več, kot ste v resnici pričakovali.

RIBI - Izkoristite dan za ustvarjanje, zabavo in igro. Delo vam ne bo šlo najbolje od rok, še posebej tisto, ki je bolj rutinsko ter povezano z vztrajnostjo in dobro motivacijo.