Zabava

Prvi razkrivamo: Natalija drugič noseča

A.M.
29. 8. 2014, 07.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.55
Deli članek:

Priljubljena 37-letna pevka Natalija Verboten, ki je pred štirimi leti, 12. novembra 2010, v mariborski porodnišnici povila sinčka Maxa, je spet noseča. Težko pričakovani dojenček pa mamici povzroča težave, morala je celo na kliniko.

arhiv Svet24

Televizijska voditeljica in izvrstna glasbenica Natalija Verboten je že večkrat dejala, da si želi veliko družino. Sanje so se ji začele uresničevati 1. septembra 2008, ko se je poročila z glasbenikom in menedžerjem Dejanom Bojičem.

Dve leti pozneje se jima je nasmehnila sreča, saj je Natalija s carskim rezom rodila sina Maxa, ki je ob porodu tehtal 3,4 kilograma, velik pa je bil 50 centimetrov. Max seveda veselo raste, družinska sreča cveti, očitno pa se tudi zakonska postelja ne hladi.

Priljubljena 37-letna pevka Natalija Verboten, ki je pred štirimi leti, 12. novembra 2010, v mariborski porodnišnici povila sinčka Maxa, je spet noseča.

Natalija je namreč spet v sladkem pričakovanju, njena mali in veliki moški pa jo nosita po rokah. Mamica in žena Natalija ima namreč veliko nosečniških težav, kar naprej bruha in je morala zaradi dehidracije menda celo v bolnišnico na infuzijo. A glede na to, da se je zelo dolgo brez uspeha trudila, da bi zanosila, in se skoraj že sprijaznila, da bo Max edinec, ji verjetno tudi to breme ni prehudo, sploh ker ima ob strani za vsakodnevna opravila tudi Dejanove starše, ki so lepo in vedno prijazno pevko vzljubili, kot bi bila njihova lastna hči.

Spomnimo, da je priljubljena pevka začela samostojno pot leta 1998, ko je na festivalu Vesela jesen s skladbo Ne budi me prepričala občinstvo. Že leta 2003 je slavila na Slovenski popevki, in sicer s pesmijo Na pol poti, leto dni pozneje pa je na Emi za pesem Cry on my shoulder prejela največ točk, vendar zaradi strokovne komisije ni postala evrovizijska predstavnica Slovenije. Vmes je še danes izjemno priljubljena pevka nizala številne uspešnice, kot so Dva policaja, Obriši sline, Rdeč ferari, Zate na Triglav, Lizika, Pozabi me ter mnoge druge, albumi pa so se prodajali za med. 

Televizijska voditeljica in izvrstna glasbenica Natalija Verboten je že večkrat dejala, da si želi veliko družino. Sanje so se ji začele uresničevati 1. septembra 2008, ko se je poročila z glasbenikom in menedžerjem Dejanom Bojičem. Dve leti pozneje se jima je nasmehnila sreča, saj je Natalija s carskim rezom rodila sina Maxa, ki je ob porodu tehtal 3,4 kilograma, velik pa je bil 50 centimetrov. Max seveda veselo raste, družinska sreča cveti, očitno pa se tudi zakonska postelja ne hladi.