Zanimivosti

Kaj svetuje horoskop za danes?

G.G.
28. 8. 2014, 07.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.55
Deli članek:

So vam danes zvezde naklonjene? Poizvejte v našem horoskopu!

Arhiv Svet24

OVEN – Spomnite se vseh, ki so vam kdaj stali ob strani, in jim namenite nekaj pozornosti. Ob poglobitvi v pretekla dejanja boste spoznali, komu lahko resnično zaupate.

BIK – Vzeli si boste veliko časa za nekaj, kar bo opravljeno presenetljivo hitro. V ljubezenskih zadevah bo nekaj presenečenj, saj boste končno dobili nekaj namigov, ki vas bodo razveselili.

DVOJČKA – Na čustvenem področju boste svoje mnenje zadržali zase, kar se bo izkazalo za pozitiven korak. Misli, povezane z osebo, ki vam veliko pomeni, bodo ostale skrite.

RAK – Veliko bo odvisno od vaše pripravljenosti, da se prilagodite določeni situaciji. Ne dovolite, da bi se vse skupaj končalo le pri besedah, saj boste v tem primeru ostali vznemirjeni.

LEV – Svoj uspeh in dobro voljo boste želeli deliti z nekom posebnim. Ugotovili boste, da morda ob sebi nimate prave osebe ali da je čas za spremembe v zasebnem življenju.

DEVICA – Danes bodite pogumni in vztrajni, saj zagotovo ni čas za zapiranje vase, tudi zato, ker lahko vse rešite sami. V ljubezni se ne izogibajte pogovoru o stvareh, ki še niso rešene.

TEHTNICA – Danes boste zadovoljni in samozavestni. Prav v tem bo vaša moč, ker nadaljujete po svoje, s tem pa osvajate in premagujete tiste, ki so manj odločni.

ŠKORPIJON – Pomislite, kaj je tisto, kar vas ves čas vznemirja in vam ne dovoli sproščenosti. Ko boste začeli vse skupaj reševati, lahko naletite na nekaj manjših ovir.

STRELEC – Po naključju boste slišali nekaj, kar vas lahko spravi v slabo voljo in nezadovoljstvo. Lahko se odločite za nekaj novih korakov na poslovnem ali finančnem področju.

KOZOROG – Spori z bližnjimi vas zagotovo ne navdušujejo. Očitno ne zaleže le to, da ponavljate vedno ene in iste stvari. Ni pravi dan za večje podvige, lahko pa rešite nekaj, kar zahteva vztrajnost.

VODNAR – Nekdo vam je všeč, čeprav si tega ne upate na glas priznati, saj se bojite odziva osebe nasprotnega spola. Rešuje vas sreča, ki vam bo na jezik polagala prave besede.

RIBI – Pomanjkanje prijateljeve predanosti bo sprožilo nekaj nezadovoljstva. Ljubljena oseba vam bo stala ob strani in vas spodbujala pri vaših željah in načrtih.