Zanimivosti

Poletni odtenki za lepe nohte

Sonja Javornik
21. 7. 2014, 21.19
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.55
Deli članek:

Na prodajnih policah so spet novi odtenki lakov za nohte. Katero barvo boste izbrali zase?

Muppetki kot navdih

Večina nas je odraščala v družbi mupetkov in se z njimi ponovno družila ob odraščanju svojih otrok. Zato vas OPI spet vabi, da se prepustite brezbrižnosti in igrivosti. In kaj lahko pričakujete ob novi kolekciji Muppets?

Odtenki in teksture so nekoliko netipični za poletno obdobje. Vroče dneve in večere si popestrite z nekoliko drugačnimi bleščicami, visokim sijajem, prelivanjem in nepričakovanimi teksturami. Kljub nepričakovanim odtenkom pa še vedno ostajajo zvesti glamurju, ki ga predstavlja vedno čudovita Miss Piggy.

Kremasti odtenki

Laki Zoya so priljubljeni, ker ne vsebujejo kemikalij, ki naj bi povzročali raka. Nova kolekcija Tickled pa prinaša šest visokopigmentiranih kremnih odtenkov. Pripravite se na izstopajoč videz, saj se bodo vsi pogledi mimoidočih ustavljali na vaših prelepih kremasto obarvanih nohtkih.

 Bodite v cvetju

Poletje je v polnem razcvetu, tako kot sprehod skozi čudovit vrt, poln razkošnih in nenavadnih barv vrtnic. Očarljivi odtenki, ki žgečkajo čute in so prava paša za oči. Jessica je strastna pri ustvarjanju prekrasnih barvnih palet, ki jim pridružuje svoj sistem naravne nege nohtov, ki temelji na tako drugačnem pristopu, da je po svojih rezultatih neprimerljiv s katerimkoli drugim sistemom. Kolekcija In Bloom je osupljiva predstavitev narave in odraža lepoto ter moč blagovne znamke.

Naj živijo dive!

Viva la diva je ime poletne kolekcije Striplac peel-off lakov za nohte Alessandro, ki prinaša pet živih poletnih odtenkov in nadlak z barvastimi bleščicami. Posebnost teh lakov je, da so obstojni do 10 dni, da se strdijo pod LED-lučko že v 60 sekundah in da jih lahko potem enostavno odluščite, pri čemer ni treba skrbeti, saj lak ščiti naravne nohte.

Odstranjevalec laka z naravnimi olji

Collistarjev Hydro-Nourishing je odličen odstranjevalec laka za nohte z nežno in hranljivo formulo, ki ne vsebuje acetona. Odstranjuje vse vrste laka in nohtov ne poškoduje. Vsebuje negovalna naravna olja mandljev, jojobe in črnega ribeza ter vitamin E, ki deluje antioksidantno. Proizvod učinkovito odstrani še tako majhne delčke laka in zagotovi globoko hranljivost in regeneracijo nohtov.