Zanimivosti

Razkošni tretmaji - kateri je pravi za vas?

Sonja Javornik
20. 7. 2014, 20.31
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.55
Deli članek:

Bi si radi privoščili malo razvajanja? Izbrali smo nekaj zanimivih tretmajev za nego obraza.

Luksuzna nega z zlatom, diamanti …

Prestižna nega obraza z zlatom, diamanti, biseri in kaviarjem v portoroškem LifeClassu obraz pomladi z najdragocenejšimi sestavinami iz narave, ki so obogatene z vitamini A, C, E, kolagenom, elastinom, rdečimi algami, ekstraktom vinske trte, borovnic in oljčnih listov. Poleg čiščenja in nanosa dveh mask program zajema edinstveno masažo s kristali kamene strele, ki oddajajo ogromno pozitivne energije, čistijo kožo, razkrajajo čustvene blokade, pomirjajo živčni sistem, čistijo limfni obtok … 

Naravna nega z valjčkom

Ljubljanski salon Jasna ponuja nego s povsem naravnimi kozmetičnimi izdelki, poleg res izjemne ročne masaže – lastnica salona se ponaša z dolgoletnimi izkušnjami, kar se čuti pri vsakem dotiku – pa je posebnost nege tudi masaža z valjčkom jing ju žad, na katerega že tisočletja prisegajo azijske dame, saj že samo zaradi posebne oblike gladi gubice.

Nega z vsemi dodatki

V ljubljanskem vodnem mestu je salon Bjutik, kjer imajo tudi posebno nego, ki traja kar dve uri, saj vključuje praktično vse, kar je moč narediti na obrazu. Poleg klasične nege z vrhunsko kozmetiko Dermalogica tudi barvanje trepalnic, oblikovanje obrvi, depilacijo … Iz salona boste odšli kot prenovljeni.

Nega z AHA-kislinami

V ljubljanskem salonu Studio 4 imajo tudi nego z AHA-kislinami za pomlajevanje kože. Širok spekter delovanja pilinga Murad AHA z glikolno kislino bo koristil vsem tipom kože, ki potrebujejo sijaj, obnovo in glajenje. Že po prvem obisku boste zadovoljne, saj koža postane v trenutku bolj gladka in mehka.

Mezoterapija brez igel

Med pomlajevalnimi tehnikami je v zadnjem času precej priljubljena mezoterapija, pri kateri s pomočjo mikroinjekcij vnašajo različne snovi v globlje plasti kože. Ljubljanski salon BM pa ponuja alternativo brez igel, ki poveča absorpcijo aktivnih sestavin, ki jih nanesemo na kožo (hialuron, kolagen, vitamini, minerali, aminokisline in ostale rastlinske ekstrakte), z 10 odstotkov, kot je to običajno pri navadnih negah obraza, na neverjetnih 90 odstotkov prodiranja v globino, kar daje nove možnosti za zdravljenje in nego obraza in telesa, tako pri starejših kot mlajših osebah. Pomlajevalni učinek je viden že po prvem obisku, za dolgotrajnejši efekt pa priporočajo več obiskov. 

Kombinirane nege

Kamniški Metropolis Spa ima široko ponudbo storitev, pri čemer je koristno tudi to, da kozmetičarke nego prilagodijo vašim potrebam. Tako na primer pri negi kombinirajo terapijo z ultrazvokom ali radiofrekvenco, tako da sestavine globlje prodrejo v kožo. Pri negah sicer uporabljajo kozmetiko Decleor, tako da lahko ob negi uživate še v aromaterapiji.

Nagrajena nega

Kozmetika Thalgo se ponaša z več nagradami za učinkovitost nege obraza. Vsekakor tudi zato, ker imajo posebne pakete za uporabnice, tako da kozmetičarke porabijo natanko določene količine izdelkov, izjemne pa so tudi že pripravljene maske, ki jih na krpici položijo na obraz. 

Nega s kaviarjem 

Ljubljanski salon Ajna ponuja tudi nego s kozmetiko Matis, katere posebnost je bogata maska iz kalčkov eksotičnega tamarinda, kaviarja in ostalih naravnih učinkovin, kot so glikogeni in kolageni. Ti kožo izjemno navlažijo, nahranijo povrhnjico ter kolagenska in elastinska vlakna.