Zanimivosti

Pes izkašljal lastničin šest let pogrešani poročni prstan

J.P.
5. 7. 2014, 11.05
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.54
Deli članek:

Ženska je bila prijetno presenečena, ko je družinski ljubljenček izkašljal njen dolgo pogrešani poročni prstan.

Lois Matykowski iz Winsconsina v ZDA je pred leti izginil poročni prstan. Globoko užaloščena je več tednov preverjala iztrebke svojega psa Tuckerja v upanju, da se bi dokopala do svoje cenjene lastnine.

Šest let pozneje pa je poročni prstan spet na njenem prstu, za krivca pa se je, kot je sumila, resnično izkazal deset let stari mešanec Tucker, le da je prstan z nekajletno zamudo ven prišel na drugem koncu.

Palčka naj bi namreč bil tista, ki je osvobodila nekje v Tuckerju zataknjeni prstan.

Lois je s svojima dvema vnukinjama ravno jedla sladoledne lučke na vrtu svojega doma, ko je opazila, da Tucker globoko diha, zato mu je šla po vodo. Pretentani pes pa je v tistem pogoltnil lučko s palčko vred, zato Lois ni preostalo drugega, kot da na pomoč pokliče veterinarja. Ta ji je svetoval, da psu da dva kosa kruha z vazelinom, da bo lažje izkašljal palčko. Dva dni pozneje mu je spet bilo slabo in ko se je z bljuvanjem znova olajšal, je ven prišlo tudi nekaj svetlikajočega – pogrešani poročni prstan. Palčka naj bi namreč bil tista, ki je osvobodila nekje v Tuckerju zataknjeni prstan.