Zanimivosti

Zaradi videza ne potrebuje pameti

S.R.
10. 6. 2013, 12.07
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Očitno zelo lepim ljudem v življenju ni lahko. 21-letna Dana Adiva iz Illinoisa namreč pravi, da je njena lepota hkrati prekletstvo in blagoslov.

Facebook
Dana pravi, da je lep videz tudi prekletstvo.

Po eni strani z njo vsi ravnajo kot s princesko, po drugi strani pa so ženske neprestano ljubosumne nanjo, moški pa kot okameneli bulijo vanjo. Dana, vzpenjajoča se zvezda wrestlinga in občasna lepotna kraljica (pobrala je že kar nekaj lepotnih titul) je bila nedavno gostja v oddaji ''True Life'', kjer je potožila, da je prepela. Mlada blondinka je povedala, da so ji ljudje že celo življenje govorili, kako lepa je. Stvari pa so postale precej neprijetne, ko je začela hoditi v srednjo šolo. Imela je namreč ogromno pozornosti fantov, se pa ni razumela z dekleti, ki so bila nanjo pač ljubosumna. Stvari pa so ušle izpod kontrole, ko je začela dobivati sovražno pošto drugih deklet, zaradi česar je sčasoma prekinila šolanje.

Dana pravi, da ji zaradi lepega videza ni treba biti pametna.

In to je samo ena izmed slabih izkušenj, povezanih z njenim videzom. Po njenem mnenju ji njen videz tudi uničuje možnost za iskanje pristne ljubezni. Ko Dana stopi v bar, vsi moški strmijo vanjo in vsi bi jo radi spoznali. A moški, ki bi jih ona rada spoznala, je ne jemljejo resno. A mlada 'wrestlerka' (njeno umetniški ime v ringu je ''Miss Adiva'') priznava, da vse ni tako slabo. Dobi vse, kar hoče, z njo pa vseskozi ravnajo kot s princeso. Pravi tudi, da ne ji ni treba biti pametna, ker pač dobro izgleda.

Kljub temu pa po Danine mnenju prednosti lepega videza ne odtehtajo slabosti. Moški namreč strmijo vanjo kot nori, kar je za Dano ''najbolj moteča stvar na svetu''. Pred leti se je proti temu poskusila tudi boriti. Lase si je prebarvala na rjavo, začela je nositi očala, ter se celo zredila. A moški so še vedno strmeli vanjo. No, na koncu se je odločila sprejeti svoje 'prekletstvo' in se odločila postati še bolj privlačna. V ta namen je že začela varčevati za operacijo prsi.

Facebook