Zanimivosti

Na ulici jo je pomendral srnjak

S.R.
4. 1. 2013, 13.57
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

No, to se pa ne zgodi vsak dan. 24-letno žensko je na ulici Chelmsford High Street v Essexu v Angliji med nakupovanjem pomendral srnjak.

Poškodbe obraza so bile celo tako hude, da so morali nesrečno žensko odpeljati v bolnišnico. Najverjetneje ni pričakovala, da bo na natrpani mestni ulici kdaj srečala srnjaka. 24-letni ženski so na mestu napada nudili prvo pomoč zaradi ''podplutbe'' na očesu in ''ureznin na obrazu''. Odpeljali so jo tudi v bolnišnico, Broomfield,kjer so jo zdravili zaradi ''lažje poškodbe glave'', a so jo kmalu odpustili.

Preostali ljudje na ulici polni trgovin so bili osupli, ko se je tam kar naenkrat od nikoder prikazal srnjak in podrl nič hudega slutečo 24-letnico. Vse skupaj pa so posnele tudi nadzorne kamere na ulici.

Policija se je po napadu sicer odpravila iskat žival, a je kljub temu, da so dobili kar nekaj poročil o možnih lokacijah niso našli. Priče napada pa so lahko le z grozo opazovale nesrečno 24-letnico, ki je po napadu obležala v mlaki krvi. Kar nekaj ljudi je ob pogledu na srnjaka sprva mislilo, da imajo privide.

21-letnemu Ryanu Knightu, ki je bil le nekaj metrov oddaljen od nesrečne ženske (na posnetku je z dvema prijateljema v spodnjem levem kotu) kolegi sprva sploh niso verjeli. Da se je na ulici zares pojavil srnjak so verjeli šele, ko so na dan prišli posnetki nadzorne kamere.  

Vsekakor ena bolj nenavadnih nesreč, kar jih človek lahko doživi na mestnih ulicah.