Mobilna verzija
15:04 22. avgust 2017

Bo Mirela zdržala v celibatu?

N.S.
82 Posodobljeno: 10:03 / 09.8.2017

Dramatična zgodba resničnostne zvezdnice je dobila novo poglavje. Mirela se je odločila, da bo pustila vso dramo za seboj in živela v celibatu! Na spletu je završalo in že padajo stave, kako dolgo bo zdržala!

mirela

Na spletu med zlobnimi komentarji že padajo stave, kako dolgo bo Mirela zdržala brez seksa! Foto: Mediaspeed

Mirela Lapanović, ki po koncu šova Pari zadnje dni dviga prah tako v Sloveniji kot v Srbiji, od koder se je vrnila zaradi domnevnih zlorab (zdaj že bivšega) zaročenca Milija, se je svojim oboževalcem javila prek spleta. V ganljivem sporočilu je dejala, da ne daje izjav in da je s to zgodbo zaključila. »O minulih dneh ne želim več govoriti, saj gre življenje naprej,« je povedala, sicer pa vse šokirala s ponosno napovedjo, da bo odslej nekaj časa živela v celibatu. »Do tega me je privedla travmatična izkušnja, ki bi jo rada čim prej pozabila. Ni mi lahko, a čas zdravi vse, verjamem v boljše dni. Dokler se mi rane ne zacelijo, bom ostala sama, a ne osamljena,« je pojasnila in dodala, da se celibata pravzaprav kar veseli. 

Mirela Lapanović in Milutin Radosavljević Mili

Z Milijem je menda opravila za vedno, pozvala pa ga je tudi na detektor laži. Foto: Facebook

SPOROČILO ZA MILIJA

Mirela je pogumno nagovorila tudi menda nasilnega nekdanjega zaročenca Milija, ki naj bi z njo ravnal kot s sužnjo, in ga pozvala na detektor laži. »On je pošast brez čustev, a dobro igra, kar me sploh ne čudi. Ni pa mi jasno, kako je sploh lahko prišel v šov s tako debelo policijsko kartoteko. Mar ni nenavadno, da se vse njegove bivše oglašajo s podobnimi zgodbami?« je za srbske medije dejala Mirela. Pravi, da se Milijeva bivša dekleta z enakimi travmatičnimi izkušnjami javljajo druga za drugo.

Vaš prispevek