Napoved

Horoskop za nedeljo, 12. novembra

W.Y.
12. 11. 2017, 07.00
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN - Energije boste imeli danes dovolj. Po glavi vam bo hodilo veliko dobrih zamisli, seveda jih najprej prespite, potem si boste privoščili več druženja in konkretne realizacije.

BIK - Planetarna kombinacija današnjega dne bo spodbujala intenzivnost, bojevitost in spremembe, ki pa se jih nič kaj ne veselite. Priporočljivo je, da se spremembam spontano prepustite.

DVOJČKA - Danes vas bo spremljala sreča, čeprav se boste na izlet odpravili s težkim srcem. Počutje se bo popoldne izboljšalo, saj boste deležni zelo lepih komplimentov.

RAK - Strast, ki je bo danes v izobilju, bo nosila nezadovoljstvo in napetosti, kar lahko povzroči nekaj konfliktov. S potrpljenjem boste prišli daleč in še dlje, še posebej tisti, ki ste v vezi.

LEV - Svežina v čustvenih vas bo opomnila, da predolgo vlečete nekaj, kar vam daje le občutek varnosti, po drugi strani vas vznemirja. Prava odločitev se bo ponudila večerih urah.

DEVICA - Niste najbolj navdušeni za nekaj, kar ste si zamišljali čisto drugače, kot se je izkazalo. Vse skupaj poteka prepočasi za vaš okus in zato ste vedno bolj nepotrpežljivi.

TEHTNICA - Če se boste primorani spopadati s čustvenimi zadevami, se že vnaprej pripravite na izgubljanje živcev in potrpljenja, saj se nič ne bo zgodilo na enostaven način.

ŠKORPIJON - Ne oklevajte preveč saj se boste morali čim prej usmeriti v konkretne odgovore. Ovira vas napetost, ki se je nikakor ne morete znebiti. Pomagajte si s športnimi dejavnostmi.

STRELEC - Potrebovali boste več zbranosti, da boste lahko sproti opravili vse, kar si želite, vendar bo vredno truda. Ne izgubljajte energije s prerekanjem in negativnimi mislimi.

KOZOROG - Na marsikaj boste gledali drugače, saj so vas prebudili dogodki preteklih dni, ki so od vas zahtevali, da razmislite, ali delate prav. Ne odločajte se prehitro, saj se utegnete zmotiti.

VODNAR - Čeprav boste imeli nekaj divjih idej, nikar ne skačite prehitro. Kmalu se vam bodo začele odvijati v drugi smeri, kar vas bo razveselilo. Večer bo prinesel nekaj radovednosti.

RIBI - Dan se bo začel optimistično, sanjali boste velike sanje, ki vas bodo prebudile. Stvari se lahko začnejo tudi zapletati, saj niste najbolj umirjeni in sestavljeni.