Napoved

Tedenski horoskop: največ sreče za leve, device in dvojčke

W.Y.
13. 8. 2017, 14.15
Deli članek:

Sonce v znamenju leva počasi zaključuje svoj cikel, kar pomeni, da bi morali v tednu pred vami izkoristiti njegovo moč za kakšen pomemben podvig ali napredek.

Profimedia
Tedenska napoved.

Merkur, ki se bo nahajal v znamenju device bo povečal vašo storilnost, na plano pa lahko prinese tudi nedokončane zadeve in nekaj zmede na področju denarja, zato se tokrat zanesite le na preverjene vire. Venera v raku bo na plano privabila občutljivost, ki se je boste najlažje otresli z iskrenimi pogovori. Pomembna bodo čustva, tudi tista, na katere ste že skoraj pozabili. Mars v levu bo poskrbel, da ob sarkastičnih pripombah ne boste užaljeni, ampak se boste znali na pravi način postaviti zase. V svoj ritem boste želeli vnesti določene spremembe, ki lahko vplivajo na prihodnost in vaše odločitve. Največ sreče boste imeli v tem tednu levi, device in dvojčki. Nekaj napetosti pa lahko še posebej v drugi polovici tedna doleti ovne, ribe in strelce.


OVEN
Na ljubezenskem področju lahko pride v sredo, ko bo luna v dvojčkih do nevšečnosti, ki bodo morda pogojene z osebo, ki vam veliko pomeni. Premislite o tem, kako bi lahko rešili svoj delovni položaj, ki trenutno ni v najboljšem stanju in vas vznemirja. Morda bo treba premisliti tudi o večjih spremembah na področju čustev, kar vam ni preveč všeč.

BIK
V ospredju bodo v prvih dneh tedna finančne novosti. Če ne boste pazili na svoj denar, se vam lahko zgodi, da se boste morali zadolžiti, čeprav si tega trenutno ne morete privoščiti. Ponovno boste preveč neprevidni, zato tako doma kot med sodelavci pazite, da ne bi razkrili česa pomembnega, kar lahko v prihodnjem obdobju povzroči težave.

DVOJČKA
Svoje delo boste začeli jemati v torek, ko luna preide v vaše znamenje resneje, vključno s tistim, ki ste ga do zdaj opravljali z levo roko. Težko boste konec tedna zdržali v okolju, ki bi vas utesnjevalo in vam ne bi omogočilo napredka, kakor tudi želenih sprememb, po katerih hrepenite že dlje časa, vendar ste malce preveč omahljivi.

RAK
Vzemite si v četrtek, ko luna preide v vaše znamenje čas zase in za ljudi, ki so vam pomembni in jih imate radi. Čas za prijetna in tudi poslovna srečanja, ki počasi prinašajo v vaše življenje manjši napredek. Čeprav ste dobro razpoloženi, vaša celotna forma zelo spremenljiva. Ne glede na družbo se čez vikend vzdržite alkohola in nikar ne pretiravajte.

LEV
Že nekaj časa čutite negativne energije, kar je posledica pretiranih obremenitev in skrbi, ki se pojavljajo. Sprostite se sredi tedna ob glasbi ali ob prijetnem klepetu s prijateljem. Bodite čez vikend bolj pazljivi, še posebej v ljubezenskih odnosih. Če se vam bo le uspelo izogniti nepotrebnim zapletom, z zdravjem ne boste imeli večjih težav.

DEVICA
Zopet boste začeli razmišljati o srčni zvezi, čeprav se stvari ne morejo spremeniti tako hitro, kot si želite. Z nekom se bosta sredi tedna najprej uspešno dogovorila, vendar boste prav kmalu opazili, da ni zanesljiv, kar vas bo razjezilo. Finančno stanje se bo počasi stabiliziralo. Prišli boste tudi do pomembnih zaključkov, ki vas bodo konec tedna razbremenili.

TEHTNICA
Nekdo vpliva na vas, a tega za zdaj ne morete spremeniti. Bodite previdni, da ne bi v sredo, ko bo luna v dvojčkih izdali svojih skrivnosti, saj si lahko povzročite težave. Težave, povezane z delom, bodo počasi popustile, delo bo dinamično, rezultati pa več kot odlični. Vi pa zadovoljni in pripravljeni na nove začetke, čez vikend pa na zabavo.

ŠKORPIJON
Pomembno bo, da pokažete aduta, ki ste ga dolgo časa skrivali v rokavu. Če tega ne boste storili, bo kmalu izgubil svojo vrednost. Prisluhnili boste nekomu starejšemu, ki vam bo dal smernice za naprej in vas pripeljal do večjega spoznanja na področju osebne rasti. Konec tedna bodo z luno v levu na vrsti strastni in vznemirljivi ljubezenski podvigi.

STRELEC
Zdravstveno stanje bo v tem tednu veliko boljše in končno boste imeli dovolj energije tudi za prijetne zadeve. Bodite bolj potrpežljivi in psihično boste zelo stabilni. Nekaj pretresov na čustvenem področju bo proti koncu tedna načelo vaše misli. Sprijaznite se s tem, da se je potrebno včasih prilagoditi. Raje se usmerite v kakšno umetniško dejavnost.

KOZOROG
Nekoliko nestabilno obdobje, ki zavira sproščeno komunikacijo in energijo. Ker imate nekoliko oslabljen imunski sistem, posvetite svoj čas telovadbi, uživajte veliko vitaminov, predvsem pa zavijte na kakšen prijeten sprehod v naravo, saj so vaše misli nasičene. Konec tedna vam lahko nekaj težavic povzroči nekdo, ki bo gledal le nase.

VODNAR
Splošno počutje bo še posebej v sredo, ko bo luna v dvojčkih več kot odlično. Možnosti imate za napredek in zmago. Čas je za odločitev, ki vas lahko popelje v popolnoma drugačen pogled na svet. Vezane čaka konec tedna z vplivom lune v levu strastno obdobje, ki vas bo končno pomirilo in postavilo vaša vprašanja na pravo mesto.

RIBI
V tednu, ki je pred vami, ne pričakujte preveč. Ukrotite svoj nemirni duh, ter se raje posvečajte dolžnostim, ki so zelo pomembne in potrebujejo zaključek. Rahlo nezadovoljstvo, čustvena razdvojenost in nemoč za ohranjanje harmonije, ki si je močno želite vas lahko konec tedna nekoliko spravi v slabo voljo in zapiranje vase.