Astro

Horoskop za nedeljo, 6. avgusta

W.Y.
6. 8. 2017, 07.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Arhiv Svet24
So vam zvezde naklonjene?

OVEN - Samski ovni boste v današnjem dnevu dobili priložnost, da se odkupite prijatelju. Le-ta bo namreč nujno potreboval vašo pomoč, zato mu je ne odrecite.

BIK - Navzven boste delovali, kot da je vse v redu, vendar je resnična situacija popolnoma drugačna. Verjetno ni najboljša ideja, da v sebi tlačite vsa čustva in dvome.

DVOJČKA - Nikar se ne zaprite vase, ampak s prijatelji ali partnerjem govorite o svojih težavah. V sredini ali proti koncu dneva že lahko pričakujete nenaden preobrat dogodkov.

RAK - Energija bo prinašala dobro počutje in zdravje. Morda boste spoznali, da bi se že zdavnaj lahko osvobodili vaših navideznih strahov pred prihodnostjo.

LEV - Pomembno je, da ohranite upanje, saj vam bo ravno to dalo moči, ki jih nujno potrebujete. Vse obveznosti vam bodo odveč, saj ne boste znali razmišljati o ničemer drugem kot o tistem, kar vas pesti.

DEVICA - V ljubezni se nikakor ne bodo uresničile vaše želje, kar vas bo spravljalo ob pamet. Če ste vezani, boste žrtev premnogih prepirov. S partnerjem kar ne bosta našla skupnega jezika, kar vas bo spravljalo ob pamet.

TEHTNICA - Paziti boste morali na svoje zdravje. Nepravilna prehrana in premalo zaužite tekočine lahko oslabijo vaše telo. Bodite previdnejši in poskrbite zase!

ŠKORPIJON - Stanje v družini bo napeto. Družinski člani bodo jezni zaradi negativnih stvari, ki se jim dogajajo. Iz tega razloga se jim danes raje izogibajte in pustite, da sami rešijo svoje težave.

STRELEC - V dopoldanskih urah boste nekoliko prestrašeni, za kar bo kriva neka osebna ali čustvena stiska. Zdelo se vam bo, da vam gre vse narobe, čeprav v resnici situacija ne bo tako zelo tragična.

KOZOROG - Danes vam bo veliko pomenila pozornost, ki jo boste iskali, kjerkoli se boste pojavili. Ugajalo vam bo tudi sproščeno druženje na zraku, ob nasmešku seveda.

VODNAR - V dopoldanskih urah vam bo veliko pomenila družba prijateljev, še posebno dobro se boste počutili v družbi svojega najboljšega prijatelja ali prijateljice. V neki zadevi se boste dokončno odločili.

RIBI-Proti koncu dneva boste mogoče razočarani, ker boste ugotovili, da vas je hotel nekdo pretentati. V naslednjem tednu bo povečana vaša intuicija.