Napoved

Horoskop za nedeljo, 30. julija

W.Y.
30. 7. 2017, 07.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN - Na izletu se ukvarjajte s športom, pohajajte, razgibavajte se. Čaka vas nekaj zanimivih in krajših srčnih in prijateljskih epizodic. Nič posebno novega, vendar vseeno boste zadovoljni.

BIK - Ne vmešavajte se, posebno če gre za prepir med dvema osebama, ki sta vam enako pri srcu. V resnici pa gre za zadevo, ki nikakor ni povezana z vami. Popazite na želodec.

DVOJČKA - Spremljale vas bodo majhne skrivnosti in določene stvari bodo šle po tisti poti, ki vam je namenjena. Pozorni bodite, berite med vrsticami, po drugi strani pa se prepustite.

RAK - Ne dovolite si, da bi vam ušla kakšna neumestna pripomba, in naredili si boste uslugo. V ljubezni boste vstopili v čas nežnosti, zaželeli si boste trdnosti.

LEV - Odpravite se lahko na sprehod po gozdu, ali pa na obalo. S tem si boste ponovno povrnili energijo, ki vam je v zadnjem času primanjkuje. Razveselili se boste presenečenja.

DEVICA - Niste dovolj prožni, nekaj vas iztirja. Poskusite razumeti prijatelja ali znanca, ki se je nekoč znašel v podobnem položaju. Posebno če si ne glede na vse želite še gojiti ta, za vas pomemben odnos.

TEHTNICA - Včasih tudi vam prija, ko ste v središču pozornosti, a ne za dolgo. Obdajte se z izbrano družbo, v kateri se lahko razživite in sprostite. Zdravje vam bo dobro služilo.

ŠKORPIJON - V vaše življenje bodo prišli ljudje, ki vas bodo tako ali drugače razvedrili. Čez vikend se sprostite in uživate, saj ste ves čas v pogonu in pod stresom.

STRELEC - V današnjem dnevu se boste veliko poglabljali vase in analizirali. Korak za korakom delajte na samozavesti in na dobri komunikaciji, ki bo zelo pomembna.

KOZOROG - Ljubezen bo divja in strastna, na plano bo pokukala tudi vaša pregovorna ljubosumnost, ne pokvarite vama vsega z izbruhi ljubosumja, saj vama je lahko tako lepo kot v pravljici.

VODNAR - Prijatelj se vam oglaša z nenavadnimi novicami. Potovanje vas lahko razvedri, vendar se odpravite že zjutraj. Največja napaka bi bila, da bi čez ves dan le poležavali brez idej.

RIBI - Srečen dan je pred vami, preživite ga dinamično in v gibanju. Svojo čustva boste neprikrito izražali, želja ne boste skrivali. Počutili se boste zadovoljno.