Napoved

Tedenski horoskop: sreče čaka device, tehtnice in ribe

W.Y.
31. 7. 2017, 15.12
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

Ste v obdobju napredka in srčnih priložnosti, ki bodo polepšale vaš teden.

Profimedia
Kaj vam napovedujejo zvezde?

Ste v obdobju napredka in srčnih priložnosti, ki bodo polepšale vaš teden. Sonce v znamenju leva prinaša povečano samospoštovanje ter željo po konkretnem napredku. Ker pa se Merkur nahaja v znamenju device, boste tudi zelo precizni in podjetni. Venera začenja svojo pot po znamenju raka, kar vam prinaša več labilnosti, občutljivosti in skrivnosti, ki vas bodo malce vznemirile. Največ sreče lahko v tednu pred vami pričakujete device, tehtnice in ribe. Nekaj zapletov in nezadovoljstva pa prihaja v tem tednu pri strelcih, rakih in bikih.

OVEN
Imeli boste polne roke dela in delovnih obveznosti, saj vas spremlja ugodna luna v strelcu. Zadev se boste lotili postopoma in temeljito. Morda boste celo malo prehitevali in se podali v nepreverjene zadeve. Čeprav ste v odlični formi, ne počnite vsega, kar vam pade na pamet. Zaradi prezaposlenosti boste precej odsotni, vendar se potrudite in svojo pozornost namenite partnerju in tistim, ki jih imate radi.

BIK
Pri delu boste ostali na trdnih tleh. Zavedate se, da vas čaka še dolga pot do napredovanja. V ljubezni se boste ukvarjali z negativnimi spletkami, ki jih bo povzročil nekdo ki ga ne poznate. Obetajo se vam nova partnerstva v zvezi z vašim osebnim projektom. Pogodbe in druge pravne podrobnosti bodo delovale v vašo prid, vendar bo vse skupaj za vas nekoliko naporno.

DVOJČKA
V prvih dneh tedna vas bo presenetila spodbudna novica, čeprav gre v resnici za nadaljevanje obstoječe zgodbe. Sprva boste navidezno ravnodušni, potem pa boste že kovali nove razigrane zamisli. Na dogodke, ki bodo prihajali boste morali pogledati iz drugega zornega kota. Službeno se bodo zadeve uredile in vendarle ne boste smeli odigrati nepremišljeno.

RAK
Ne potrebujete premora, morda le kakšno spodbudno besedo, posebno proti sredini tedna. Tokrat se res razdajate in to se vam vsekakor obrestuje, saj boste brez težav rešili nekaj, kar se je zavleklo. Močne zavore, ki ste jih čutili prejšnje dni na delovnem mestu, bodo minile. Lažje se boste prilagajali delu v skupini. Samski se boste lahko povezali z neko zanimivo osebo.

LEV
Sledili boste svoji resnici, ki ste jo spoznali pred kratkim. V svoje življenje boste privabljali ljudi, ki vas bodo osrečili. Našli boste tudi upanje in sledili ugodnim spremembam v službi. Pridobili boste samozavest in energija se bo širila in rasla. Na svoj način vas bodo privlačile skrivnosti in tiste dejavnosti, ki tako ali drugače odstopajo od povprečja.

DEVICA
Nihče vam ne bo zameril vaše razigranosti. Če boste pravilno zastavili in upoštevali mnenja nekaterih nadrejenih, vam vodstvo skupine ne more uiti. Več sreče in energije boste imeli proti koncu tedna. Pri novih stikih ostanite čim bolj previdni, vaši sogovorniki bodo nezaupljivi. Tokrat so neogibni konkretni dokazi, zato jih zberite in predložite. V ljubezni pa ste nekako neodločni.

TEHTNICA
Spodbudne iztočnice boste tokrat z luno v strelcu dobili v komunikaciji. Nakazano je, da boste veliko na poti in med ljudmi. Stvari se bodo širile na drzen in temeljit način. Pluli boste po nekoliko nemirnem morju. Zadeve se bodo odvijale na drzen način in našli boste tudi pot do osebne sreče. Umirjenost vam bo vlila zaupanje in dobili boste odgovore.

ŠKORPIJON
Ker si niste povsem na jasnem, kaj hočete, boste dolgo odlašali in zavlačevali. Lahko se zgodi, da se bo namesto vas odločil nekdo drug. Čeprav težko priznate, je dejstvo, da si včasih otežujete stvari tam, kjer ni treba. Prihod nove osebe v vašo bližino vas je vznemiril. Ni razloga za neprijetne občutke, razjasnite jih, morda boste odkrili kaj, česar ne veste.

STRELEC
Poigravali se boste z idejo o prenovi vašega doma. Morda zgolj za vaš užitek, a prvenstveno za povišanje vaše energije. Povezovali se boste z ljudmi, ki bodo pripravljeni razumeti vaše ideje in vam bodo izkazovali primerno spoštovanje. Vezani ne izgubljajte konec tedna, ko bo luna v kozorogu glave in srca v prijateljskem odnosu, saj se lahko opečete.

KOZOROG
Vse kar vam do sedaj ni uspevalo, vam bo šlo v tem tednu precej bolje od rok. Zvezde vam bodo stale ob strani. Obeta se vam svež veter. Poskušali boste uvesti nekaj popestritve v odnose. V igri usode boste imeli več odločitev. Sprejeli boste tisto, katera vam bo prinesla veselje. Dokazali boste, da zadevam znate priti do dna in tako boste doživeli kopico uspehov.

VODNAR
Prekipevali boste od ustvarjalnosti in samozavesti. Ideje ne bodo presahnile, zato boste morda hoteli poklicati katerega izmed vaših prijateljev, da dobite njihov odziv. Izzivi na delovnem mestu bodo stopili v ospredje. Družili se boste z ljudmi, ki vam bodo kazali prave poti in vas na vsakem koraku vzpodbujali s pravim načinom. Nedeljsko popoldne z luno v vodnarju bo čudovito.

RIBI
Dobili boste pozitiven odgovor na prošnjo, ki ste jo morda že skoraj pozabili. Osvajate brez težav, posebno če se odpravljate na krajšo pot in ste pripravljeni na novo ljubezensko zgodbo. Dobili ste veliko zagona in ostane vam še, da uredite podrobnosti glede nečesa, kar je bil kar velik zalogaj. V ljubezni boste končno nekoliko bolj optimistični in sproščeni.