ŠOKANTNO

Odpovejte Super Bowl, Kylie je rodila!

N.S./Novice Svet24
6. 2. 2018, 20.30
Deli članek:

V nedeljo se je svet ustavil! Enim zaradi spektakularnega Super Bowla, spet drugim zaradi vesele novice, da je najmlajša članica družine Kardashian, Kylie Jenner, rodila deklico.

Profimedia
kylie jenner

Finale ameriškega nogometa Super Bowl ni samo športni dogodek, temveč tudi prava popkulturna poslastica. Toda letos je šlo za spopad dveh polov – resničnostnega šova in pop-športnega spektakla.

Svet ugiba o imenu slavne dojenčice. V igri so imena od Storm do Jessie, toda največ pozornosti je usmerjenih v Butterfly (Metulj), saj je Kyle nosila ogrlico z metulji, lani pa si je s fantom Travisom vtetovirala metuljčka.

Pred začetkom finalne tekme je namreč svetu veselo novico o skrivnostnem rojstvu hčerke sporočila Kylie Jenner, ki je s tem praktično sesula internet, saj je nosečnost skrivala do poroda. »Žal mi je, ker sem vas v času močnih govoric in ugibanj pustila v nevednosti. Vedno delim vse, a nosečnost je bila stvar, za katero sem se odločila, da je ne bom doživljala pred očmi sveta,« je povedala novopečena mamica. Na spletu je hitro zaokrožila cinična šala: »Odpovejte Super Bowl, Kylie Jenner je rodila!« Toda glede na klike na svetovnem spletu je novica o rojstvu nove članice družine Kardashian močno prehitela finalno tekmo nogometa.

ZNAMENITI POLČAS

Takoj ko je Kylie sporočila veselo novico, je Khloe Kardashian objavila njuno skupno fotografijo, na kateri razkazujeta svoja nosečniška trebuščka. Očitno bo ona naslednja v boju za svetovno pozornost.

Medtem ko je Kylie uživala v komentarjih in čestitkah ob rojstvu hčerke – njenega imena sicer še ni razkrila –, je na stadionu zasijala pevka Pink, ki je na Super Bowlu zapela ameriško himno, na kar je čakala dolgih 27 let. Čeprav je ravno zdaj zbolela, je himno vseeno odpela vrhunsko. Glede na komentarje pa tega ne moremo reči za pevca Justina Timberlaka, ki je postregel s povprečnim nastopom, kar je daleč od pričakovanega na Super Bowlu.

Profimedia
justin timberlake