Nevarno srečanje

Psihopat je poskušal ugrabiti slavno pevko

U.K./Novice Svet24
6. 2. 2018, 06.50
Deli članek:

Policija je aretirala 43-letnega Michaela Hunta, ki je grozil zvezdnici.

Profimedia
Michael je očitno verjel, da ga bo pevka vzljubila, če jo ugrabi.

Michael Hunt je po navedbah policije pevko čakal pred koncertno dvorano v Orlandu. Policija je dejala, da je bila Michaelu za petami že nekaj časa, saj so dobili informacije, da naj bi pevki grozil prek spleta. In grožnje so vzeli zelo resno ter moškega aretirali med koncertom pevke. Pri njem so našli večji nož, ki naj bi ga uporabil pri ugrabitvi pevke.

Policija je nekako nakazala, da Lana Del Rey ni bila nikoli v resni nevarnosti.

Grožnje in aretacija

Očitno je Hunt obseden z Lano. V zadnjih tednih je večkrat pisal o tem, kako bo obiskal koncert v Amway Centru v Orlandu. Tridesetega januarja je zapisal, da ne bo sprejemal nekih novih odločitev. »Držal se bom tega, kar sem govoril v zadnjih dneh. Svojo kraljico bom videl v petek in od takrat naprej bodo najine odločitve povsem enotne.«

Kot kaže, je Michael želel pevko ugrabiti in v norosti je verjel, da bo spoznala svojo ljubezen do njega. Policija je Michaela že obtožila zalezovanja, poskusa ugrabitve in posedovanja orožja. Hunt je sicer stari znanec policije. Nekaj časa je že preživel v zaporu zaradi vloma, kraje avtomobila, ropa z orožjem, ponarejanja in preprodaje marihuane. Za zdaj ni znano, za koliko časa bo tokrat pristal za zapahi, vsekakor pa bi moral dobiti tudi psihiatrično pomoč.