Tudi 20 let

FOTO: Slavne Slovenke, ki ljubijo mlajše moške

Teja Pelko/Novice Svet24
29. 1. 2018, 20.15
Posodobljeno: 30. 1. 2018, 07.12
Deli članek:

Čeprav je običajno moški tisti, ki je starejši v zvezi, pa tudi med znanimi obrazi najdemo kar nekaj parov, kjer je stvar obrnjena. Poglejte si, katerim zvezdnicam srce hitreje bije za vsaj pet let mlajšega pripadnika močnejšega spola.

Mediaspeed
Nataša Barbara Gračner in Jernej Gašperin

Nataša Barbara Gračner in Jernej Gašperin

Igralka Nataša Barbara Gračner je po ločitvi od igralca Braneta Šturbeja leta 2014 našla novo ljubezen v 20 let mlajšem igralcu Jerneju Gašperinu. Par se je zaljubil med ustvarjanjem predstave Gola, v kateri sta igrala ljubezenski par, med katerima je 22 let razlike.

M24

Oriana Girotto in Matic Ajdič

Voditeljici Oriani Girotto je pred petimi leti srce ogrel sedem let mlajši kitarist skupine San Di Ego Matic Ajdič, junija 2016 pa sta se razveselila še sina Edvarda.

M24/Marko Vavpotič

Polona Juh in Saša Tabaković

Igralka Polona Juh je že skoraj 15 let srečna v objemu deset let mlajšega igralca Saše Tabakovića, skupaj pa imata tudi sina Belo. Par se je spoznal na snemanju filma Pod njenim oknom, kjer sta najprej le igrala zaljubljeni par, nato pa sta se tudi zares zaljubila.

Mare Vavpotič/M24

Lara Jankovič in Nejc Zupančič

Igralki, pevki in aktivistki Lari Jankovič leto dni srce hitreje bije za 18 let mlajšega Nejca Zupančiča.

Facebook

Kataya in Tim Kopušar 

Pevka Kataya je že dve leti in pol srečna v objemu osem let mlajšega Tima Kopušarja, julija pa sta se tudi zaročila.

Klemen Slakonja in Mojca Fatur

Igralka Mojca Fatur je od leta 2011 v zvezi z igralcem, komikom in voditeljem Klemnom Slakonjo, s katerim ima tudi dva sinova, Ruja in Leva. Iz prejšnjega razmerja z režiserjem Luko Škofom pa ima še hči Milo.

Revija Zvezde

Tijana Zinajić in Gregor Andolšek

Igralka in režiserka Tijana Zinajić je po razpadu zveze z igralcem Matijo Vastlom, s katerim ima tri sinove, Toneta, Ivana in Pavleta, srečo v ljubezni našla v šest let mlajšem režiserju Gregorju Andolšku, zvezo pa sta okronala tudi s hčerko Rozo.

M24/Marko Vavpotič
Alenka Gotar in Anže Šuštar.

Alenka Gotar in Anže Šuštar

Pevki Alenki Gotar srce hitreje bije za 17 let mlajšega glasbenika Anžeta Šuštarja. Leta 2015 sta se kljub neodobravanju zveze s strani njegove družine poročila, leto dni kasneje pa sta se razveselila sina Nikolasa.